25+ Nek tattoo ideeën

Duik in de wereld van nek tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Nek tattoo ontwerpen

Tattoo nek bij mannen

Veel mannen zetten een tattoo in hun nek van bijvoorbeeld een mandala of iets achter hun oor. Achter je oor kan je mooi een symbool nemen als tattoo. Wanneer je je haren laat opscheren heb je veel meer ruimte en kan je bijvoorbeeld een wolf laten tatoeëren. Dit zie je vaak in een old skool tattoo stijl!

Kleine tattoo in de nek voor vrouwen

Bij vrouwen zien we vaak mandala’s, een tekst of naam van iemand of rozen als tattoo in hun nek staan. De tattoo is trouwens perfect te verbergen door je haar mocht dat een keer nodig zijn.

Kus tatoeage

Wil je graag een tattoo van je geliefde in je nek zetten ga dan voor een kus tattoo van je bijvoorbeeld je vrouw of man. Deze tattoo zien we heel vaak in de nek en kan ook in kleur worden getatoeëerd.

Kosten nek tattoo

Een tattoo op de nek begint rond de €100 euro. Kies je voor meerdere ontwerpen dan ga je snel naar €250. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

In de nek zie je vaak de volgende ontwerpen:

Voorbeelden voor mannen

Veel mannen nemen een tattoo voor in hun nek. Denk bijvoorbeeld aan mandalas, een havik of engelen vleugels. Wanneer je je haar opscheert heb je veel meer plek voor een grotere nek tattoo en deze kan je natuurlijk ook een beetje verbergen wanneer je haren weer aangroeien.

Betekenis tattoo

hoeveel kost een nek tattoo?

Gemiddeld kost een nek tattoo tussen de €100 en €300 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten