Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie nek tattoos!

Ben je op zoek naar inspiratie voor een tattoo op in je nek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
We hebben verschillende voorbeelden voor je verzameld.

Tattoo nek bij mannen

Veel mannen zetten een tattoo in hun nek van bijvoorbeeld een mandala of iets achter hun oor. Achter je oor kan je mooi een symbool nemen als tattoo. Wanneer je je haren laat opscheren heb je veel meer ruimte en kan je bijvoorbeeld een wolf laten tatoeëren. Dit zie je vaak in een old skool tattoo stijl!

Tattoo-nek

Kleine tattoo in de nek voor vrouwen

Bij vrouwen zien we vaak mandala’s, een tekst of naam van iemand of rozen als tattoo in hun nek staan. De tattoo is trouwens perfect te verbergen door je haar mocht dat een keer nodig zijn.

Kus tatoeage

Wil je graag een tattoo van je geliefde in je nek zetten ga dan voor een kus tattoo van je bijvoorbeeld je vrouw of man. Deze tattoo zien we heel vaak in de nek en kan ook in kleur worden getatoeëerd.

Tattoo-nek-kus-man

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Voorbeelden voor mannen

Veel mannen nemen een tattoo voor in hun nek. Denk bijvoorbeeld aan mandalas, een havik of engelen vleugels. Wanneer je je haar opscheert heb je veel meer plek voor een grotere nek tattoo en deze kan je natuurlijk ook een beetje verbergen wanneer je haren weer aangroeien.

Betekenis tattoo

hoeveel kost een nek tattoo?

Gemiddeld kost een nek tattoo tussen de €100 en €300 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Voorbeelden voor nek tattoo's

De engelen vleugels zie je vaak voorbij komen maar ook zeker mandala's. Meer hierover..

Doet het zetten van een nek tattoo pijn?

Yep jet is zeer gevoelig en zoals je al dacht kan je er een stijve nek van krijgen!

Wat kost een nek tattoo?

Afhankelijk van de grootte natuurlijk maar voor een groter stuk ben je meestal zo'n 200 a 300 euro kwijt.

10 Voordelen van een tattoo in je nek

 1. Zichtbaarheid: Een tatoeage in je nek is goed zichtbaar voor anderen, wat kan helpen om je persoonlijkheid of stijl uit te drukken.
 2. Kleine ontwerpen: Omdat het gebied van de nek relatief klein is, is het ideaal voor kleine tatoeages of minimalistische ontwerpen.
 3. Gemakkelijk te bedekken: Hoewel een tatoeage in je nek opvalt, kun je deze gemakkelijk bedekken met je haar of kleding als je dat wilt.
 4. Minder pijnlijk: Omdat er minder zenuwuiteinden zijn in het gebied van de nek, kan het krijgen van een tatoeage daar minder pijnlijk zijn dan op andere delen van het lichaam.
 5. Symbolische betekenis: Een tatoeage in je nek kan een symbolische betekenis hebben, zoals het weergeven van je persoonlijke overtuigingen, levensmotto of spirituele ideeën.
 6. Uniekheid: Een tatoeage in je nek kan je helpen jezelf te onderscheiden van anderen, vooral als je kiest voor een uniek ontwerp.
 7. Artistieke expressie: Een tatoeage in je nek kan een manier zijn om je artistieke expressie te uiten en je persoonlijkheid te laten zien.
 8. Mannelijke uitstraling: Een tatoeage in de nek kan bij mannen een extra mannelijke uitstraling geven.
 9. Vrouwelijke uitstraling: Een tatoeage in de nek kan bij vrouwen een extra vrouwelijke uitstraling geven, vooral als deze subtiel is en op een delicate manier is ontworpen.
 10. Tijdloos: Een tatoeage in je nek kan tijdloos zijn en kan jarenlang mooi blijven als deze goed wordt verzorgd.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!