Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete onderarm tattoos!

Jij wilt graag je onderarm laten tatoeëren! De onderarm is een hele populaire plek voor je 1e tattoo. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden zijn namelijk oneindig.

Voor mannen

Veel mannen kiezen voor een onderarm tatoeage. Het is een goede plek om je eerste tatoeage te nemen.

tattoo wolf onderarm

Voor vrouwen

Ook voor vrouwen is de onderarm is mooie plek om een tatoeage te zetten. Vaak kiezen vrouwen voor een kleinere tattoo op de pols, maar laat je vooral niet afschrikken als vrouw een grote tatoeage wil. Tatoeage die in trek is bij de vrouwen is de mandala. Het is een sierlijke tatoeage die schoonheid uitstraalt.

tattoo onderarm vrouw bloemen

Tattoo met tekst

Wil je een stuk tekst laten tatoeëren? Dan is je onderarm de ideale plek. Je kunt ervoor kiezen om alleen tekst te laten zetten of met andere elementen zoals een roos of wolken. Vaak worden er namen of spreken gezet.

tattoo onderarm tekst

Populaire onderarm tattoo’s

De onderarm is het begin van bijna
elke tattoo sleeve

Tribal tattoo op je onderarm

Tribal tatoeages zijn enorm populair en goed te zetten op je onderarm. Weet wel dat een tribal vaak wel een grotere tatoeage is en snel je onderarm kan bedekken. Er zijn ook varianten waar je band tatoeëert. De meest bekende tribal tatoeages zijn van de stammen Maori en Polynesia.

tribal tattoo onderarm

Tatoeage van dieren

Wat we ook vaak terugzien zijn tatoeages geïnspireerd door dieren. Populaire dieren zijn leeuwen, uilen, draken, wolven, slang en koi karpers.

Tattoo met bloemen

Bloemen zijn sierlijk en staan goed op je onderarm. Het kan als opvulling maar het kan ook het maar kan ook grote tatoeage.

tattoo roos onderarm

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ga je voor een sleeve?

Ben je van plan om je volledige onderarm te tatoeëren? Het is enorm populair om een onderarm sleeve te nemen. Denk goed na over het thema van je sleeve. Wellicht dat je in de toekomst ook je bovenarm wil tatoeëren. Er zijn veel toffe ontwerpen om je onderarm te tatoeëren met een verbijsterende sleeve.

Betekenis tattoo

Wat kost een onderarm tattoo?

De kosten voor een tatoeage op de onderarm zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft de grote en het ontwerp van de tattoo veel invloed op de prijs. Een normale tattoo op de onderarm zoals je op deze pagina voorbij ziet komen. Die dus heel je onderarm opvult zal rond de €300 – €500 euro kosten.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een onderarm tattoo?

Denk bijvoorbeeld aan de binnenkant van je arm of juist de buitenkant. Vaak zien we ook dat de hand wordt meegenomen voor grotere stukken.

Hoeveel kost een onderarm tattoo?

Dat is ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Hoe begin je aan een bovenarm tattoo?

Afhankelijk of je een sleeve wilt. Maar anders bovenaan!

10 voordelen voor het nemen van een tattoo op je onderarm

 1. Zichtbaarheid: Je onderarm is een plek waar een tattoo goed zichtbaar is, waardoor het een goede keuze kan zijn als je wilt dat je tattoo gezien wordt door anderen.
 2. Zelfexpressie: Een tattoo op je onderarm kan een manier zijn om jezelf te uiten en te laten zien wie je bent. Het kan een belangrijke betekenis hebben voor jou.
 3. Uniekheid: Een tattoo op je onderarm kan een unieke manier zijn om je te onderscheiden van anderen en je eigen stijl en persoonlijkheid te laten zien.
 4. Herinnering: Een tattoo op je onderarm kan een manier zijn om een belangrijke gebeurtenis, persoon of idee te herinneren en te eren.
 5. Creativiteit: Een tattoo op je onderarm kan een artistiek statement zijn en een manier om je creatieve kant te laten zien.
 6. Gespreksstarter: Een tattoo op je onderarm kan een gespreksstarter zijn en kan je in contact brengen met anderen die dezelfde interesses of waarden delen.
 7. Professie: Afhankelijk van de branche waarin je werkt, kan een tattoo op je onderarm als professioneel worden beschouwd en je een uniek uiterlijk geven.
 8. Zelfvertrouwen: Het dragen van een tattoo op je onderarm kan je zelfvertrouwen vergroten en je helpen om je comfortabel te voelen in je eigen lichaam.
 9. Symbool: Een tattoo op je onderarm kan een symbool zijn van doorzettingsvermogen en vastberadenheid, vooral als je het ontwerp zelf hebt gemaakt.
 10. Mooi: Laten we niet vergeten dat een tattoo op je onderarm er gewoon mooi uit kan zien en een leuke toevoeging kan zijn aan je uiterlijk.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een onderarm tattoo

De onderarm is zeer populaire plek om een tattoo te laten zetten. Het is vooral een plek waar mannen voor kiezen. Een tatoeage op je onderarm kun je eenvoudig bedekken op momenten dat je je tattoo niet wil laten zien. Let op dat het in de zomer een stuk lastiger wanneer je tatoeages moet bedekken met lange mouwen. Verder doet het tatoeëren op je onderarm relatief weinig pijn. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grote van je tattoo. Ga je voor een kleine tatoeage dan is het ideaal om je eerste tattoo te laten zetten. Het kiezen van een tatoeage is nooit makkelijk. Om jullie te helpen hebben wij wat ideeën voor je verzameld.