Tattoo onderarm

De onderarm is zeer populaire plek om een tattoo te laten zetten. Het is vooral een plek waar mannen voor kiezen. Een tatoeage op je onderarm kun je eenvoudig bedekken op momenten dat je je tattoo niet wil laten zien. Let op dat het in de zomer een stuk lastiger wanneer je tatoeages moet bedekken met lange mouwen. Verder doet het tatoeëren op je onderarm relatief weinig pijn. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grote van je tattoo. Ga je voor een kleine tatoeage dan is het ideaal om je eerste tattoo te laten zetten. Het kiezen van een tatoeage is nooit makkelijk. Om jullie te helpen hebben wij wat ideeën voor je verzameld. Lees hieronder verder.  

Wat kost een tattoo op je onderarm?

De kosten voor een tatoeage op de onderarm zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo heeft de grote en het ontwerp van de tattoo veel invloed op de prijs.  

tatttoo onderam skull

Foto en tatoeage van Yomicoart

Foto en tatoeage van Yomicoart

tattoo onderarm griek

Foto en tatoeage van Yomicoart

Ga je voor een sleeve?

Ben je van plan om je volledige onderarm te tatoeëren? Het is enorm populair om een onderarm sleeve te nemen. Denk goed na over het thema van je sleeve. Wellicht dat je in de toekomst ook je bovenarm wil tatoeëren. Er zijn veel toffe ontwerpen om je onderarm te tatoeëren met een verbijsterende sleeve

Ideeën voor mannen

Veel mannen kiezen voor een onderarm tatoeage. Het is een goede plek om je eerste tatoeage te nemen.  

Foto en tatoeage van Adtattoos

Foto en tatoeage van Adtattoos

tattoo onderarm geloof

Foto en tatoeage van Adtattoos

Ideeën voor vrouwen

Ook voor vrouwen is de onderarm is mooie plek om een tatoeage te zetten.  Vaak kiezen vrouwen voor een kleinere tattoo op de pols, maar laat je vooral niet afschrikken als vrouw een grote tatoeage wil. Tatoeage die in trek is bij de vrouwen is de mandala. Het is een sierlijke tatoeage die schoonheid uitstraalt.  

Foto en tatoeage van bexhuhtattoo

Foto en tatoeage van bexhuhtattoo

tattoo onderarm vrouw bloemen

Foto en tatoeage van bexhuhtattoo

Tattoo met tekst 

Wil je een stuk tekst laten tatoeëren? Dan is je onderarm de ideale plek.  Je kunt ervoor kiezen om alleen tekst te laten zetten of met andere elementen zoals een roos of wolken. Vaak worden er namen of spreken gezet.  

tattoo onderarm tekst zwart

Foto en tatoeage van Rodriguezoverdose

tattoo onderarm tekst

Foto en tatoeage van 0321_sun

tattoo onderarm vrouw tekst

Foto en tatoeage van A.melendez.tattoo

Tribal tattoo op je onderarm

Tribal tatoeages zijn enorm populair en goed te zetten op je onderarm. Weet wel dat een tribal vaak wel een grotere tatoeage is en snel je onderarm kan bedekken. Er zijn ook varianten waar je band tatoeëert. De meest bekende tribal tatoeages zijn van de stammen Maori en Polynesia. 

tribal tattoo onderarm

Foto en tatoeage van Otakilla

tribal tattoo onderarm man

Foto en tatoeage van Otakilla

tribal tattoo onderarm band

Foto en tatoeage van Alanfederici

Tatoeage van dieren 

Wat we ook vaak terugzien zijn tatoeages geïnspireerd door dieren. Populaire dieren zijn leeuwen, uilen, draken, wolven, slang en koi karpers.  

tattoo uil onderarm

Foto en tatoeage van Ironinktattoo.la

tattoo wolf onderarm

Foto en tatoeage van Zilotattoo

tattoo zwaluw onderarm

Foto en tatoeage van Nausikaa_ttt

Tattoo met bloemen

Bloemen zijn sierlijk en staan goed op je onderarm. Het kan als opvulling maar het kan ook het maar kan ook grote tatoeage. 

tattoo roos onderarm

Foto en tatoeage van Alanhartt

tattoo roos dolk onderarm

Foto en tatoeage van Alex_1nk

tattoo onderarm bloemen

Foto en tatoeage van Alex_1nk