Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete onderbeen tatoeages!

Jij wilt graag je onderbeen laten tatoeëren! Maori is een hele populaire tattoo stijl en wordt dan ook vaak op het onderbeen getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een tattoo op je onderbeen zijn namelijk oneindig.

De kuit de perfecte plek is voor een tatoeage

Ga je voor een realistische tattoo stijl en heb je een super vet ontwerp gevonden? Dan is de kuit hier vaak de perfecte plek voor! je hebt op de kuit een vrij groot oppervlakte voor een tattoo en wanneer je op beide kuiten iets tatoeerd. Dan komt dat er heel vet uit te zien wanneer je bijvoorbeeld in de zomer een korte broek aan hebt en je beide kuiten zijn getatoeëerd ziet dat er kei vet uit.

tattoo-onderbeen-maori-leeuw

Vrouwen tattoo’s voor op het onderbeen

Op het onderbeen kan je natuurlijk hele mooie tatoeages zetten. Wil je een tattoo maar gaat het bijvoorbeeld niet in combinatie met je werk? Een tattoo op het onderbeen of op je enkel kan je natuurlijk makkelijk verbergen. Wat wij veel terug zien komen zijn mooie sierlijke tatoeages die bijvoorbeeld over de zijkant van je onderbeen zijn gezet. Denk bijvoorbeeld aan vogels zoals mussen of Bloemstukken zoals rozen met daarin een woord of letters verwerkt.

Tattoo-onderbeen-vrouw-maori

De been tattoo sleeve

Zoals vroeger al heel vaak werd opgemerkt hebben vrouwen mooi lange benen. Natuurlijk kan je deze nog mooier maken met een kunstwerk eroverheen getatoeëerd. De tattoo sleeve over het gehele been komt dan vaak ook mooier tot zijn recht bij vrouwen dan bij mannen. Vrouwen hebben natuurlijk ook veel bredere heupen en hier kan een tatoeerder natuurlijk goed gebruik van maken. Op deze plek kan dan ook een super mooi design worden gezet.

Tattoo-onderbeen-man-realisme

Wij bedanken de Instagram voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Mannen kiezen vaak voor een Maori tattoo voor op het onderbeen

De tattoo stijl Maori zie je ook nog heel vaak terug komen op de onderbenen. De elementen van Maori kunnen heel mooi tot zijn recht komen over je kuiten bijvoorbeeld. Maori komt oorspronkelijk uit Nieuw-Zeeland. Hoe ze bij die naam komen? De oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland werden de Maori’s genoemd. Meer hierover vindt u terug op onze pagina over Maori.

Tattoo-onderbeen-maori

Wat kost een tattoo op je onderbeen?

De kosten van een hand tattoo bedragen meestal tussen de €100 en €350 euro. Het ligt natuurlijk aan de grootte van de tattoo. Een kleine tattoo is vaak zo’n €100,- euro maar een skull is bijvoorbeeld €350,- euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een onderbeen tattoo?

Veel mannen gaan voor een Maori voor op het onderbeen en vrouwen voor bloemstukken. Ook kan je de sleeve laten doorlopen over je voet bijvoorbeeld!

Welke tattoo zetten vrouwen op hun onderbeen?

Denk aan bloemstukken zoals rozen met daarin een tekst verwerkt.

Hoeveel kost een tatoeage op je onderbeen?

Dit varieert van de €100,- euro tot aan de €350,- euro. Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Bijvoorbeeld of je een naam of een skull laat tatoeëren

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een onderbeen tatoeage

Ben je van plan om een tattoo te plaatsen op het onderbeen maar je hebt nog geen idee wat? Wij helpen je hier graag mee verder! Het onderbeen is te vergelijken met je onderarm. Wij zien dat veel mensen op deze plek beginnen met hun sleeve. Een sleeve zetten kost natuurlijk best wat tijd en wanneer je dan kiest om te beginnen bij je onderbeen of onderarm dan is de tattoo al meteen zichtbaar wanneer je een shirt met korte mouwen draagt of een korte broek.

Mannen tattoo’s voor op het onderbeen

Beentatoeages begin je de laatste tijd steeds meer te zien. Voornamelijk hebben we het dan over realistische tattoo’s. Wij vinden persoonlijk het onderbeen onderschat want je kan hier namelijk super vette ontwerpen op laten tatoeëren. In tegenstelling tot je onderarmen zitten je 2 onderbenen natuurlijk vrij dicht bij elkaar en hier kan je heel creatief op inspelen. Tattoo’s zijn een verslaving zeggen ze wel is vaker dus wanneer je een onderbeen laat tatoeëren komt de 2e waarschijnlijk al snel genoeg erachteraan.

De tattoo sleeve op het been van een vrouw

Zoals vroeger al heel vaak werd opgemerkt hebben vrouwen mooi lange benen. Natuurlijk kan je deze nog mooier maken met een kunstwerk eroverheen getatoeëerd. De tattoo sleeve over het gehele been komt dan vaak ook mooier tot zijn recht bij vrouwen dan bij mannen. Vrouwen hebben natuurlijk ook veel bredere heupen en hier kan een tatoeerder natuurlijk goed gebruik van maken. Op deze plek kan dan ook een super mooi design worden gezet.

Op zoek naar ideeën voor een sleeve?

Een sleeve bedekt heel je arm. Vaak zie dat een sleeve bestaat uit verschillende tattoos op basis van dezelfde stijl of thema. Ben je op zoek naar inspiratie voor een tattoo sleeve? Bekijk dan de tattoo sleeve pagina.