Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete pols tatoeages!

Jij wilt graag je pols laten tatoeëren! Een kleine tattoo is een hele populaire voor op deze plek. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een tattoo op je pols zijn namelijk oneindig.

Het hartje is een veel gekozen tattoo voor op de pols

Het hartje is een kleine onopvallende tattoo die voor jou heel veel kan betekenen. De meest voorkomende plek is aan de zijkant van de pols en dan wordt het hartje met een zeer strakke dunne eenlijner gezet.

tattoo-pols-hart

Tekst of letter

Een tekst als in een quote of een belangrijk woord wordt vaak getatoeëerd op de pols. Zoals je al weet is het een hele bescheiden plek. Het plekje van je pols verder naar boven van je arm wordt hier heel vaak voor gebruikt. Het begin van de zijkant van je arm bedoelen we dan. Dit is een van de meest favoriete plekken voor vrouwen om een tattoeage te laten zetten.

tattoo pols tekst

De pols armband tatoeage

Wil je graag een tattoo die wél goed opvalt? Kies dan voor de bracelet tattoo. Deze armband tattoo zal zeker goed opvallen. In het kunstwerk kan je veel verschillende elementen naar voor laten komen natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan rozen of abstracte elementen. Ben je zo tevreden met je tatoeage dat je meer wilt? De armband is dan een mooi begin geweest voor je volledige tattoo sleeve.

Tattoo pols man

Wij bedanken de Instagram voor deze geweldige tattoo ontwerpen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

De Pols is de favoriete plek voor vrouwen voor een tattoo

De meeste vrouwen kiezen voor een kleine en fijne tattoo. Zoals een symbool of een geschreven tekst. Vaak wordt de pols gebruikt voor een eerste tatoeage. De eerste is natuurlijk altijd spannend. Bijvoorbeeld hoe reageren andere erop en is het niet positief wat doe ik dan? De pols kan je gemakkelijk verbergen en meestal wordt er gekozen voor een fijn en strak/dus design. Dit kan je dus super goed verbergen. Wanneer je een tekst laat tatoeëren wil je geldt natuurlijk het volgende. Hoe dunner en strakker de letters zijn getatoeëerd hoe beter. Wij zullen jullie hier alles over vertellen en doorverwijzen naar de juiste tatoeëerders en tattoo shops.

Betekenis tattoo

Wat kost een tattoo op je pols?

De kosten van een pols tattoo bedragen meestal tussen de €75 en €350 euro. Het ligt natuurlijk aan de grootte van de tattoo. Een kleine tattoo is vaak zo’n €75,- euro maar een Maori armband is bijvoorbeeld €350,- euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een pols tattoo?

Je kan iemand zijn naam, letter of een symbool op de zijkant van je pols zetten. Maar ook zien we vaak een armband tattoo terug komen op de hand!

Welke tattoo zetten vrouwen op hun pols?

Vaak kiezen ze voor subtielere tattoo's denk dan bijvoorbeeld aan symbolen tussen de vingers of letters.

Hoeveel kost een tatoeage op je pols?

Dit varieert van de €75,- euro tot aan de €350,- euro. Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Bijvoorbeeld of je een naam of een armband laat tatoeëren

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

10 voordelen waarom je een tattoo op je onderarm moet nemen

 1. De pols is een zichtbare en gemakkelijk toegankelijke plek, waardoor je je tattoo aan anderen kunt laten zien wanneer je dat wilt.
 2. Een pols tattoo kan subtiel zijn en niet te opvallend, waardoor het een goede keuze kan zijn voor mensen die voor het eerst een tatoeage laten zetten.
 3. De pols is een relatief pijnloze plek om een tattoo te laten zetten, wat betekent dat het minder ongemakkelijk kan zijn dan andere delen van het lichaam.
 4. Een pols tattoo kan gemakkelijk worden verborgen met een armband, horloge of lange mouwen als je niet wilt dat anderen het zien.
 5. Het ontwerp kan worden aangepast aan de grootte en vorm van je pols, waardoor het mogelijk is om een tattoo te krijgen die perfect bij je past.
 6. De pols is een populaire plek voor verschillende soorten tatoeages, zoals namen, symbolen, bloemen, of zelfs kleine portretten.
 7. Het is een makkelijke plek om je tattoo te onderhouden en te verzorgen, omdat het gemakkelijk te bereiken is en niet te groot is.
 8. De pols is een klassieke en tijdloze plek voor een tatoeage, die nooit uit de mode zal raken.
 9. Een pols tattoo kan een persoonlijke betekenis hebben, waardoor het extra speciaal en waardevol kan zijn voor de persoon die het draagt.
 10. Het hebben van een pols tattoo kan je helpen je eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken, en kan je zelfvertrouwen en zelfexpressie vergroten.