Tattoo pols

Wil je graag een tatoeage laten zetten alleen weet je nog niet waar? De pols is een mooie en fijne plek voor een tattoo. De pols is natuurlijk een plek die je makkelijk kunt bedekken. Bijvoorbeeld als je schoonfamilie of je baas niet zo enthousiast wordt van tattoo’s zoals jij dat wel wordt. Je pols heeft natuurlijk wel maar een klein oppervlak maar op dit kleine stukje kun je hele creatieve toffe ontwerpen laten tatoeëren.

tattoo pols

Foto en tatoeage van Roadwaytattoo

Foto en tatoeage van Hanitattooing

tattoo pols prikkeldraad

Foto en tatoeage van Hanitattooing

De Pols is de favoriete plek voor vrouwen voor een tattoo

De meeste vrouwen kiezen voor een kleine en fijne tattoo. Zoals een symbool of een geschreven tekst. Vaak wordt de pols gebruikt voor een eerste tatoeage. De eerste is natuurlijk altijd spannend. Bijvoorbeeld hoe reageren andere erop en is het niet positief wat doe ik dan? De pols kan je gemakkelijk verbergen en meestal wordt er gekozen voor een fijn en strak/dus design. Dit kan je dus super goed verbergen. Wanneer je een tekst laat tatoeëren wil je geldt natuurlijk het volgende. Hoe dunner en strakker de letters zijn getatoeëerd hoe beter. Wij zullen jullie hier alles over vertellen en doorverwijzen naar de juiste tatoeëerders en tattoo shops.

Het hartje is een veel gekozen tattoo voor op de pols

Het hartje is een kleine onopvallende tattoo die voor jou heel veel kan betekenen. De meest voorkomende plek is aan de zijkant van de pols en dan wordt het hartje met een zeer strakke dunne eenlijner gezet.

Een tekst of letter wordt ook vaak gebruikt als tatoeage voor de pols

Een tekst als in een quote of een belangrijk woord wordt vaak getatoeëerd op de pols. Zoals je al weet is het een hele bescheiden plek. Het plekje van je pols verder naar boven van je arm wordt hier heel vaak voor gebruikt. Het begin van de zijkant van je arm bedoelen we dan. Dit is een van de meest favoriete plekken voor vrouwen om een tattoeage te laten zetten.

Foto en tatoeage van Nieun_tat2

Foto en tatoeage van Sarahhayestattoos

tattoo pols tekst

Foto en tatoeage van Marth.tattoo

Hou je van wat groters en stoerders? Kies dan voor de armband tatoeage

Wil je graag een tattoo die wél goed opvalt? Kies dan voor de bracelet tattoo. Deze armband tattoo zal zeker goed opvallen. In het kunstwerk kan je veel verschillende elementen naar voor laten komen natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan rozen of abstracte elementen. Ben je zo tevreden met je tatoeage dat je meer wilt? De armband is dan een mooi begin geweest voor je volledige tattoo sleeve.

bracelet tattoo

Foto en tatoeage van Czarnykot.tattoo

bracelet tattoo bloemen

Foto en tatoeage van Chiara.akamon

Tattoo pols man

Foto en tatoeage van Rodmedina

Foto en tatoeage van Joannabrox

tattoo pols haai

Foto en tatoeage van Dindottattoo

tattoo band

Foto en tatoeage van Alex_1nk