45+ Pols tattoo ideeën

Duik in de wereld van pols tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Pols tattoo ontwerpen

Een tekst, letters of een quote op je pols

Een tekst als in een quote of een belangrijk woord wordt vaak getatoeëerd op de pols. Zoals je al weet is het een hele bescheiden plek. Het plekje van je pols verder naar boven van je arm wordt hier heel vaak voor gebruikt. Het begin van de zijkant van je arm bedoelen we dan. Dit is een van de meest favoriete plekken voor vrouwen om een tattoeage te laten zetten.

Het hartje is een veel gekozen tattoo voor op de pols

Het hartje is een kleine onopvallende tattoo die voor jou heel veel kan betekenen. De meest voorkomende plek is aan de zijkant van de pols en dan wordt het hartje met een zeer strakke dunne eenlijner gezet.

De pols armband tatoeage

Wil je graag een tattoo die wél goed opvalt? Kies dan voor de bracelet tattoo. Deze armband tattoo zal zeker goed opvallen. In het kunstwerk kan je veel verschillende elementen naar voor laten komen natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan rozen of abstracte elementen. Ben je zo tevreden met je tatoeage dat je meer wilt? De armband is dan een mooi begin geweest voor je volledige tattoo sleeve.

Kosten pols tattoo

Een tattoo op de pols begint rond de €100 euro. Kies je voor meerdere ontwerpen dan kan je gaan naar €200. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de hand zie je vaak de volgende ontwerpen:

De Pols is de favoriete plek voor vrouwen voor een tattoo

De meeste vrouwen kiezen voor een kleine en fijne tattoo. Zoals een symbool of een geschreven tekst. Vaak wordt de pols gebruikt voor een eerste tatoeage. De eerste is natuurlijk altijd spannend. Bijvoorbeeld hoe reageren andere erop en is het niet positief wat doe ik dan? De pols kan je gemakkelijk verbergen en meestal wordt er gekozen voor een fijn en strak/dus design. Dit kan je dus super goed verbergen. Wanneer je een tekst laat tatoeëren wil je geldt natuurlijk het volgende. Hoe dunner en strakker de letters zijn getatoeëerd hoe beter. Wij zullen jullie hier alles over vertellen en doorverwijzen naar de juiste tatoeëerders en tattoo shops.

Betekenis tattoo