Tattoo rug

Aan de een tattoo op je rug begin je niet zomaar. Je rug is namelijk een groot project en hier moet je goed over nadenken. Dat is dan ook juist weer het mooie eraan. Op je rug heb je zoveel plek je kan hier echt een dik kunstwerk op laten tatoeëren. Ons advies is om de tijd te nemen voor het gehele project en niet om overhaast iets op je rug te gaan tatoeëren. Aangezien bijna niemand jouw tatoeage op je rug ook zal zien maakt het helemaal niets uit als je rond loopt met een tattoo die nog niet helemaal klaar is.

Welke tattoo’s zet je als man of vrouw op je rug?

Hierin zijn de verschillen vrij groot. Bij mannen zie je snel dat de gehele rug wordt vol getatoeëerd. Terwijl vrouwen vaak kiezen voor subtielere tatoeages. Wij kunnen jullie wel alvast vertellen dat het tatoeëren van de rug in vergelijking met andere plekken nog best chill is. Je kan gewoon op je buik liggen en vooruit kijken terwijl de tatoeerder zijn gang gaat!

Voorbeelden voor vrouwen

Over het algemeen hebben vrouwen dan ook een smallere rug. Maar deze worden heel effectief gebruikt. Je ziet bijvoorbeeld vaak dat er symbolen of een tekst in het midden van de rug wordt getatoeëerd van bovenaan de rug helemaal naar beneden. Ook zie veel tattoo’s terug komen bij vrouwen aan de bovenkant van hun rug. Iets meer richting hun nek. Dit is een hele populaire plek om bijvoorbeeld een lotus bloem te tatoeëren.

tattoo rug vrouw

Foto en tatoeage van Smick_tattooer

tattoo rug vrouw tekst

Foto en tatoeage van Lebenslinien.tattoo

tattoo rug vrouw

Foto en tatoeage van Marine_ishigo_tattoo

Voorbeelden voor mannen

Zoals jullie al weten gaan de meeste mannen voor grote projecten. Denk bijvoorbeeld aan oranje voorhoede voetballer Memphis Depay. Depay heeft een grootte leeuw getatoeëerd op zijn rug in de realistische tattoo stijl. Ook zie je vaak de style Maori terug komen. Maori is weer een ander verhaal qua het opvullen van je rug. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen je bovenrug te doen of je schouderbladen. Andre Hazes heeft ook een Tattoo op zijn rug in de Maori stijl en hij heeft ervoor gekozen om de tatoeage weer niet aan te laten sluiten op de tatoeages van zijn armen. Lekker creatief en ziet er heel vet uit vinden wij!

Foto en tatoeage van Sainlkhagva

Tattoo rug leeuw

Foto en tatoeage van Tattoo_inkspiring

Foto en tatoeage van Mrtstucklife

Mandala tattoo rug

Een mandala is een geometrisch patroon. Deze stijl zie je steeds meer terugkomen bij tatoeages en voornamelijk bij vrouwen. De dunne elegante lijnen komen dan ook perfect tot zijn rug op de rug van een vrouw. Denk bijvoorbeeld aan een mandala van een lotus bloem of iets anders geometrisch dat op de lotus bloem aansluit. Niet alleen op de rug maar ook in je nek kan dit er heel vet uit zien en kan je deze tatoeage ook nog eens makkelijk verbergen.

Tattoo rug mandala

Foto en tatoeage van Estheredelvalley

Tattoo rug vrouw mandala

Foto en tatoeage van Fraeuleinkunstundtinte

tattoo rug vrouw mandala

Foto en tatoeage van Royallinestattoo

Lotus tattoo rug

Dat de lotus bloem vaak wordt getatoeëerd is natuurlijk al duidelijk voor jullie. Maar wat betekend de lotus bloem nou precies? Een lotus bloem staat symbool voor heel veel goeds en moois. Het is een boeddhistisch symbool die in verschillende vormen kan worden getatoeëerd. Denk bijvoorbeeld aan de kleine puntjes die boven de bloem staan. Dit zijn namelijk niet zomaar puntjes maar deze punten staan voor verlichting.

tattoo rug vrouw lotus

Foto en tatoeage van Tattoosby_elise

tattoo vrouw rug lotus

Foto en tatoeage van Jasminetattooart

tattoo rug vrouw lotus

Foto en tatoeage van Mytattooandpiercing

Vleugel tattoo rug

Vleugels worden bij zowel mannen als vrouwen getatoeëerd en je kan zien als een soort religieuze tatoeage. Wat wij ook heel vet vinden is om de vleugels bijvoorbeeld door te laten lopen over je schouders en bovenarmen. De vleugel tattoo wordt vrijwel altijd getatoeëerd in de realistische stijl en komt zo ook zeker het mooiste tot zijn recht.

tattoo rug bovenarm vleugel

Foto en tatoeage van O.lion_tattoo

Foto en tatoeage van Min_tattoo

tattoo rug vleugels vrouw

Foto en tatoeage van Punxtattooart