Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete schouder tatoeages!

Jij wilt graag je schouder laten tatoeëren! Bloemen zijn hele populaire tatoeages en worden dan ook vaak op de schouder getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een tattoo op je schouder zijn namelijk oneindig.

Tattoo schouder voor vrouwen

Steeds meer vrouwen nemen een tattoo op hun schouder. Denk bijvoorbeeld aan een mooi bloemenstuk zoals rozen met mandala’s daarin verwerkt of de lotusbloem. Je kan ook voor een kleinte tattoo gaan zoals een quote of een naam bijvoorbeeld.

Tattoo-schouder-vrouw

Tattoo schouder voor mannen

Mannen kiezen meestal voor een maori of tribal tattoo voor op hun schouder. Ook kan je koppen van dieren op beide schouders laten tatoeëren of je sleeve doorlaten lopen van je arm naar je borst.

Tattoo-schouder-man

Tribal tatoeage

Met een tribal tattoo op je schouder kan je de ronding van je schouder heel mooi mee laten nemen in het design. Ook is het mooi om je tattoo door te laten lopen over je schouderblad. Op het schouderblad heb je ook veel ruimte voor een mooie tribal tatoeage.

Tattoo-schouder-maori

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Tattoo bloemen en vlinders voor op de schouder

Bloemen en vlinders op je schouders veel vrouwen hebben voor deze tattoo gekozen. De vlinder tatoeage staat heel mooi op je sleutelbeen, schouder of op je schouderblad. De bloemen staan het mooiste op je schouder maar kan je eventueel ook door laten lopen over je sleutelbeen.

Wat kost een tattoo op je schouder?

De kosten van een schouder tattoo bedragen meestal tussen de €75 en €350 euro. Het ligt natuurlijk aan de grootte van de tattoo. Een kleine tattoo is vaak zo’n €75,- euro maar een mooi stuk bloemen is bijvoorbeeld €350,- euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een schouder tattoo?

Vrouwen zetten vaak bloemen op hun schouders en mannen laten vaak een borst of Sleeve tattoo doortrekken over de schouder.

Welke tattoo zetten vrouwen op hun schouder?

Mandala's, bloemen of een mooie zwaluw!

Hoeveel kost een tatoeage op je schouder?

Dit varieert van de €75,- euro tot aan de €350,- euro. Dat ligt natuurlijk aan de grootte.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!