35+ Schouder tattoo ideeën

Duik in de wereld van schouder tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Schouder tattoo ontwerpen

Tattoo schouder voor vrouwen

Steeds meer vrouwen nemen een tattoo op hun schouder. Denk bijvoorbeeld aan een mooi bloemenstuk zoals rozen met mandala’s daarin verwerkt of de lotusbloem. Je kan ook voor een kleinte tattoo gaan zoals een quote of een naam bijvoorbeeld.

Tattoo schouder voor mannen

Mannen kiezen meestal voor een maori of tribal tattoo voor op hun schouder. Ook kan je koppen van dieren op beide schouders laten tatoeëren of je sleeve doorlaten lopen van je arm naar je borst.

Tribal tatoeage

Met een tribal tattoo op je schouder kan je de ronding van je schouder heel mooi mee laten nemen in het design. Ook is het mooi om je tattoo door te laten lopen over je schouderblad. Op het schouderblad heb je ook veel ruimte voor een mooie tribal tatoeage.

Kosten schouder tattoo

Een tattoo op de schouder begint rond de €200 euro. Kies je voor een groter meer opvullend ontwerp dan ga je snel naar €350. 

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de schouder zie je vaak de volgende ontwerpen:

Tattoo bloemen en vlinders voor op de schouder

Bloemen en vlinders op je schouders veel vrouwen hebben voor deze tattoo gekozen. De vlinder tatoeage staat heel mooi op je sleutelbeen, schouder of op je schouderblad. De bloemen staan het mooiste op je schouder maar kan je eventueel ook door laten lopen over je sleutelbeen.