Kies jij voor een elegante mooie sleutelbeen tattoo?

Ben je zelf niet zo van de groote stoere tattoo’s? Past een kleine elegante en schattige tatoeage beter bij jou? Een absolute aanrader is dan om een tattoo op je sleutelbeen te laten tatoeëren. Wanneer je een truitje draagt kan je ervoor zorgen dat de kleine tattoo net zichtbaar is. Maar je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om hem te verbergen. Ideaal toch?! Een aantal voorbeelden die wij persoonlijk heel mooi vinden zijn:
– Freedom vogels
– Latijnse tekst
– Een roosje

tattoo sleutelbeen draak

Foto en tatoeage van Harusisun

Foto en tatoeage van Aeri_tattoo

Foto en tatoeage van Abduxuels

Een kleine tattoo raden wij aan voor op het sleutelbeen

Heb je besloten om een tattoo te laten tatoeëren op het sleutelbeen dan raden wij je aan om te kiezen voor een kleine tatoeage. Denk bijvoorbeeld aan een roosje of een tekst. Op deze plek is juist hoe onopvallender hij is gezet hoe beter de tattoo tot zijn recht komt. Wij raden je dus niet aan om een tekst te zetten op standje bold maar het mooiste zijn dunne strakke lijnen.

Bijvoorbeeld als tattoo een hartje op je sleutelbeen

De tattoo voor op het sleutelbeen die wij persoonlijk het mooiste vinden is een hartje. Met een hartje kan je natuurlijk heel creatief te werk gaan en al helemaal op het sleutelbeen. Kies ervoor om bijvoorbeeld een woord of zin te laten tatoeëren en eindig dan met een hartje of plaats deze als het puntje van de “i”. Ook zien we soms combinaties voorbijkomen van bijvoorbeeld een roos met op het achtergrond weer een hartje heel zachtjes getatoeëerd.

tattoo sleutelbeen hart tekst

Foto en tatoeage van Venus.tattoos

tattoo sleutelbeen rood hart

Foto en tatoeage van Nieun_tat2

Foto en tatoeage van Ludi.ink

Is het sleutelbeen een pijnlijke plek om te tatoeëren

Ja helaas wel. Je huid zit natuurlijk heel dicht op je sleutelbeen en dit kan een akelig gevoel zijn. Bijvoorbeeld een tatoeage op je arm voel je veel minder goed omdat de huid hier een stuk dikker is. Maar vergeet niet dat je sleutelbeen een hele vette plek is en de tatoeage vaak maar klein is en met dunne lijnen wordt gezet. Het zal dus maar heel eventjes pijn doen en het resultaat is zeker de pijn waard. Wie mooi wilt zijn moet af en toe een beetje pijnlijden.

tattoo sleutelbeen tekst

Foto en tatoeage van Aeri_tattoo

tattoo sleutelbeen man

Foto en tatoeage van Sarahcr3082

tattoo sleutelbeen vrouw

Foto en tatoeage van Tatouageartyou