35+ Sleutelbeen tattoo ideeën

Duik in de wereld van sleutelbeen tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Sleutelbeen tattoo ontwerpen

Tekst tattoos op je sleutelbeen

Teksten zijn echt perfect voor op je sleutelbeen. Heel veel vrouwen kiezen voor deze tattoo en dan bijvoorbeeld 1 of 2 woordjes.

Een hartje boven je hart

De tattoo voor op het sleutelbeen die wij persoonlijk het mooiste vinden is een hartje. Het is een leuke minimalistische toevoeging voor op je sleutelbeen.

Is het sleutelbeen een pijnlijke plek om te tatoeëren

Ja helaas wel. Je huid zit natuurlijk heel dicht op je sleutelbeen en dit kan een akelig gevoel zijn. Bijvoorbeeld een tatoeage op je arm voel je veel minder goed omdat de huid hier een stuk dikker is. Maar vergeet niet dat je sleutelbeen een hele vette plek is en de tatoeage vaak maar klein is en met dunne lijnen wordt gezet. Het zal dus maar heel eventjes pijn doen en het resultaat is zeker de pijn waard. Wie mooi wilt zijn moet af en toe een beetje pijnlijden.

Kosten sleutelbeen tattoo

Een tattoo op de sleutelbeen begint rond de €100 euro. Kies je voor meerdere ontwerpen dan ga je snel naar €250. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de sleutelbeen zie je vaak de volgende ontwerpen:

Kies jij voor een elegante mooie sleutelbeen tattoo?

Ben je zelf niet zo van de groote stoere tattoo’s? Past een kleine elegante en schattige tatoeage beter bij jou? Een absolute aanrader is dan om een tattoo op je sleutelbeen te laten tatoeëren. Wanneer je een truitje draagt kan je ervoor zorgen dat de kleine tattoo net zichtbaar is. Maar je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om hem te verbergen. Ideaal toch?! Een aantal voorbeelden die wij persoonlijk heel mooi vinden zijn:
– Freedom vogels
– Latijnse tekst
– Een roosje

tattoo-sleutelbeen-rozen