35+ Vinger tattoo ideeën

Duik in de wereld van vinger tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Vinger tattoo ontwerpen

Tattoo binnenkant vinger

Aan de binnenkant van je vinger zien we vaak een woord als tatoeage. Wel korte woorden zoals Love of Piece. Een kleine roos kan ook heel vet staan of bijvoorbeeld het infinity teken aan de binnenkant van je vinger.

Vinger tattoo bij vrouwen

De vingertattoo zie je steeds meer voorbijkomen bij vrouwen. Denk bijvoorbeeld aan old school symbolen of letters. Ook kleine mandala’s kunnen heel vet zijn op je vinger of bijvoorbeeld het unalome teken!

Een hartje tussen je vingers

Een van de mooiste symbolen waar ook heel vaak een tattoo van wordt gezet is het hartje. Het hartje zie je dan ook heel vaak als kleine tattoo bij iemand tussen de vinger staan.

Kosten vinger tattoo

Een tattoo op de vinger begint rond de €75 euro. Kies je voor meerdere ontwerpen dan ga je snel naar €150. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de vinger zie je vaak de volgende ontwerpen:

Kleine tekens zoals streepjes en puntjes

Het is een beetje in de mandala stijl maar veel vrouwen kiezen voor hele kleine tekens voor op hun vingers. Maar ook tussen je vingers kan het! Je kan ook de mandala door trekken over bijvoorbeeld je hand en pols en zo echt iets unieks creëren. Het populairste teken is het unalome teken deze past heel mooi op de bovenkant van je vingers.