Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete voet tatoeages!

Jij wilt graag je voet laten tatoeëren! Bloemen zijn hele populaire tatoeages en wordt dan ook vaak op de voeten getatoeëerd. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een tattoo op je voet zijn namelijk oneindig.

Tattoo voet bij vrouwen

Veel vrouwen zetten mooie tattoo’s op hun voet. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, mandala’s of een veer. In deze ontwerpen kan je natuurlijk ook je eigen naam verwerken. Deze mooie elegante tatoeages maken jouw voet net weer wat vrouwelijker!

Tattoo-voet-tekst-zijkant

Tattoo voet bij mannen

Mannen kiezen voor een andere tattoo stijl voor op hun voet. Denk bijvoorbeeld aan een tattoo sleeve die van het been doorloopt of maori. Een mandala kan ook heel vet staan en vergeet niet je tenen ook te tatoeëren!

Tattoo-voet

Kleine tattoo onder de voet

Aan de onderkant van de voet zien we voornamelijk grappige tattoo’s. Want ja wie kijkt er nou aan de onderkant van je voet? Maar een mandala kan ook heel vet staan hier. Grappige tattoo’s zoals een barcode of de tekst Made in…..

Tattoo-voet-onderkant

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Grappige tattoo’s voor onder je voet

De onderkant van je voet ziet toch niemand en van dat idee hebben veel mensen gebruik gemaakt! We hebben veel grappige en vooral ook creatieve onderkant voet tattoo ideeën voorbij zien komen. Made in the Netherlands of een barcode maar ook teksten als fuck of bijvoorbeeld. Een tattoo met dan toch iets meer diepgang is bijvoorbeeld de legenda van de wereld voor de echte reizigers die graag heel de wereld over reizen/lopen met hun voeten!

Wat kost een tattoo op je voet?

De kosten van een voet tattoo bedragen meestal tussen de €75 en €350 euro. Het ligt natuurlijk aan de grootte van de tattoo. Een kleine tattoo is vaak zo’n €75,- euro maar bloemen zijn bijvoorbeeld €350,- euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een voet tattoo?

Bloemen met een naam kan je bijvoorbeeld zetten maar ook de koppen van dieren zoals een wolf en tijger.

Welke tattoo zetten vrouwen op hun voet?

Denk aan rozentakken en lelies of mandala's.

Hoeveel kost een tatoeage op je voet?

Dit varieert van de €75,- euro tot aan de €350,- euro. Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Bijvoorbeeld of je een naam of rozen laat tatoeëren

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!