35+ voet tattoo ideeën

Duik in de wereld van voet tattoos en vind het ontwerp dat perfect bij jou past. Laat je inspireren door alle creativiteit en persoonlijke mooi ontwerpen!

Overzicht:

Voet tattoo ontwerpen

Tattoo voet bij vrouwen

Veel vrouwen zetten mooie tattoo’s op hun voet. Denk bijvoorbeeld aan bloemen, mandala’s of een veer. In deze ontwerpen kan je natuurlijk ook je eigen naam verwerken. Deze mooie elegante tatoeages maken jouw voet net weer wat vrouwelijker!

Kleine tattoo onder de voet

Aan de onderkant van de voet zien we voornamelijk grappige tattoo’s. Want ja wie kijkt er nou aan de onderkant van je voet? Maar een mandala kan ook heel vet staan hier. Grappige tattoo’s zoals een barcode of de tekst Made in…..

Tattoo voet bij mannen

Mannen kiezen voor een andere tattoo stijl voor op hun voet. Denk bijvoorbeeld aan een tattoo sleeve die van het been doorloopt of maori. Een mandala kan ook heel vet staan en vergeet niet je tenen ook te tatoeëren!

Kosten voet tattoo

Een tattoo op de voet begint rond de €100 euro. Kies je voor meerdere of een groot ontwerpen dan kan je gaan naar €200. Er zit namelijk redelijk wat tijd qua ontwerpen/positioneren.

Tattoo-shop-gent

Tattoo shop overzicht

We hebben zorgvuldig gezocht naar de top tattooshops, met focus op uitmuntende ontwerpen, prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en veiligheid voor jullie.

-> Tattoo shop overzicht

Op de voet zie je vaak de volgende ontwerpen:

De Pols is de favoriete plek voor vrouwen voor een tattoo

De meeste vrouwen kiezen voor een kleine en fijne tattoo. Zoals een symbool of een geschreven tekst. Vaak wordt de pols gebruikt voor een eerste tatoeage. De eerste is natuurlijk altijd spannend. Bijvoorbeeld hoe reageren andere erop en is het niet positief wat doe ik dan? De pols kan je gemakkelijk verbergen en meestal wordt er gekozen voor een fijn en strak/dus design. Dit kan je dus super goed verbergen. Wanneer je een tekst laat tatoeëren wil je geldt natuurlijk het volgende. Hoe dunner en strakker de letters zijn getatoeëerd hoe beter. Wij zullen jullie hier alles over vertellen en doorverwijzen naar de juiste tatoeëerders en tattoo shops.

Betekenis tattoo

Grappige tattoo’s voor onder je voet

De onderkant van je voet ziet toch niemand en van dat idee hebben veel mensen gebruik gemaakt! We hebben veel grappige en vooral ook creatieve onderkant voet tattoo ideeën voorbij zien komen. Made in the Netherlands of een barcode maar ook teksten als fuck of bijvoorbeeld. Een tattoo met dan toch iets meer diepgang is bijvoorbeeld de legenda van de wereld voor de echte reizigers die graag heel de wereld over reizen/lopen met hun voeten!