Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete chicano tattoos!

Jij wilt graag een chicano tattoo zetten! Chicano is een hele populaire tattoo stijl afkomstig uit de VS maar ontstaan door Mexicanen.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Chicano tattoo arm

De chicano tattoo stijl begint razend populair te worden. Er zijn al veel arm sleeves getatoeëerd in chicano vol met mooie vrouwen, wapens, geld en gang teksten. Op het onderarm zie je heel vaak een persoon staan en vaak een vrouw met bijvoorbeeld een zonnebril op of de chicano tekens door haar gezicht.

Chicano-tattoo-onderarm-vrouw

Chicano tattoo vrouw

In chicano tatoeages komen volop vrouwen voor. Denk aan vrouwen die een pistool vasthouden, een kroon op hebben, een bandana om hebben of bijvoorbeeld een sexy uitstraling hebben. Deze vrouwen zijn ieder geval allemaal zeer stoer neergezet en dat maakt de chicano stijl nou zo vet!

Chicano-tattoo-vrouw

Chicano tattoo sleeve

Niet zomaar een tattoo sleeve maar een chicano tattoo sleeve vol met wapens, geld, vrouwen en nog veel meer. De chicano sleeve kan je geweldig opvullen met de vetste elementen. Wapens met rook en sigaretten of sigaren zien er ook heel vet uit en kan je mooi verwerken in deze sleeve.

Chicano-tattoo-sleeve

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Betekenis chicano tattoo’s

Chicano is gerelateerd aan mexicanen. Bijvoorbeeld mexicanen die wonen in de verenigde staten en zo hun eigen stukje cultuur heel creatief laten uitblinken. Chicano ontwerpen zie je ook bij gangs terugkomen en dat is dan ook de rede dat je vaak wapens ziet en gezichten van bijvoorbeeld vrouwen met een dodelijke blik in hun ogen.

Betekenis tattoo

Wat kost een chicano tattoo?

Chicano tattoo’s zijn niet perse duurder dan bijvoorbeeld een andere stijl! Voor een tattoo op je onderarm zal je rond de 300-500 euro kwijt zijn en een gehele sleeve al snel 1500-2000 euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een onderarm chicano tattoo?

Een hele populaire is bijvoorbeeld een vrouw met een bandana om en een pistool in haar handen.

Hoeveel kost een chicano tattoo?

Dat is ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Hoe begin je aan een bovenarm tattoo?

Afhankelijk of je een sleeve wilt. Maar anders bovenaan!

Top 10 bekendste chicano tatoeages

Chicano tattoos zijn al decennia lang een belangrijk onderdeel van de Mexicaans-Amerikaanse cultuur en hebben inmiddels een iconische status bereikt. Deze tatoeages staan bekend om hun gedurfde, grafische stijl en hun symbolische betekenis. Bij Tattoo Spot hebben we veel ervaring met Chicano-tatoeages en kunnen we je helpen om het perfecte ontwerp te vinden dat bij je past. Hieronder vind je de top 10 bekendste Chicano tatoeages:

 1. Vrouwenportret: Een veel voorkomende Chicano-tatoeage is het portret van een Mexicaanse vrouw met lange, zwarte haren en een bloem in haar haar.
 2. De clown: De clown, of “payaso” in het Spaans, is een veelvoorkomend motief in de Chicano-tatoeagewereld en wordt vaak gebruikt om een verhaal te vertellen.
 3. De schedel: Schedels zijn een veelvoorkomend motief in de Chicano-tatoeagewereld en symboliseren de vergankelijkheid van het leven.
 4. De roos: De roos is een veelvoorkomend motief in de Chicano-tatoeagewereld en wordt vaak gebruikt om liefde en respect voor vrouwen te symboliseren.
 5. De maagd van Guadalupe: De maagd van Guadalupe is een belangrijk symbool in de Mexicaans-Amerikaanse cultuur en wordt vaak afgebeeld op Chicano-tatoeages.
 6. De katrina: De katrina, of “calavera”, is een Mexicaans symbool dat de dood symboliseert en wordt vaak afgebeeld met kleurrijke make-up en een bloemenkrans.
 7. De aztekenkalender: De Aztekenkalender is een populair motief in de Chicano-tatoeagewereld en symboliseert de rijke geschiedenis van de Mexicaanse cultuur.
 8. De wijnoogst: De wijnoogst, of “La Vendimia” in het Spaans, is een populair motief in de Chicano-tatoeagewereld en symboliseert de rijke wijncultuur van Californië.
 9. De bandana: De bandana is een veelvoorkomend motief in de Chicano-tatoeagewereld en symboliseert loyaliteit en trouw aan de bende.
 10. De lowrider: De lowrider is een iconisch symbool van de Chicano-cultuur en wordt vaak afgebeeld op tatoeages om trots te tonen voor de Mexicaans-Amerikaanse gemeenschap.

Bij Tattoo Spot hebben we ervaring met al deze motieven en kunnen we je helpen om het perfecte ontwerp te vinden dat bij je past. Onze getalenteerde artiesten kunnen de Chicano-stijl perfectioneren en een uniek, op maat gemaakt ontwerp voor je maken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een Chicano tatoeage