Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is daar voor iedereen die net wat meer informatie nodig heeft over een tatoeage.

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies
  • Wij waarborgen de veiligheid van de tattooshops

Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete indianen tatoeages!

Jij wilt graag een indianen tattoo laten tatoeëren! Indianen tatoeages zijn echt razend populair en de mogelijkheden van een indianen tattoo zijn namelijk oneindig.

Vrouwen gezicht indianen tattoo

De indianen tattoo is echt razend populair sinds 2018. Er worden voornamelijk vrouwen indianen getatoeëerd. Mooi vrouwelijke gezichten met een indianen tooi erop en vaak ook met een rode kleur over hun ogen. De vrouwen indianen tatoeages worden in de realistische stijl getatoeëerd.

Indianen-tattoo-vrouw-veer

Tattoo sleeve

Weet je niet goed wat je in je indianen tattoo sleeve moet verwerken? Je kan bijvoorbeeld denken aan 1 krijger met een flink tooi op zijn/haar hoofd. Ook zie je vaak bijlen, pijlen en dieren zoals wolven of beren voorbijkomen in een sleeve. Ook rook zie je als opvulling vaak voorbijkomen aangezien de indianen zo vroeger communiceerde op afstand met elkaar.

Indianen-tattoo-sleeve

Indianen tattoo man als stamhoofd

Wil je liever geen vrouw maar gaat jouw voorkeur uit naar een man? Vrouwelijke indianen tattoo’s zijn vaak jonge en mooie vrouwen maar bij de mannen indianen tattoo gaat de voorkeur uit naar een oudere intelligente man. Ook wel beter bekend als het stamhoofd.

Indianen-tattoo-veer

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Indianen tatoeages met betekenis

Indianen behoren tot het echte oorspronkelijke volk van Amerika. Indianen hebben vooral ook respect voor de natuur en voor elkaar. De dromenvanger kennen jullie vast allemaal wel. Dit is ook echt een voorwerp dat uit hun tijd komt. Verder staan indianen bekend om het jagen wat ze deden om te overleven en hun opvallende leefwijze en cultuur.

Betekenis tattoo

Wat kost een indianen tattoo?

Wil je bijvoorbeeld graag een stamhoofd of een krijger dan ga je al snel naar de €500 euro toe. Maar kies je voor een kleinere tattoo zoals pijlen, dromenvanger of veren? Dan komt je uit op zo’n €150 euro

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een indianen tattoo?

Denk bijvoorbeeld aan het stamhoofd of een vrouwelijke krijger. Maar we zien ook vaak veren en wolven voorbij komen.

Waarom een indianen tattoo?

Het realistische werk kan er zo vet uit zien! Wij snappen wel waarom deze tattoo de afgelopen jaren zo populair is.

Hoeveel kost een indianen tatoeage?

Voor een kleine tattoo meestal rond de €150 euro maar ga je voor een stamhoofd of vrouwelijke krijger dan kom je uit op zo'n €500 euro.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Inspiratie voor het zetten van een indianen tatoeage

De veer

Indianen hebben natuurlijk heel veel veren in hun tooi verwerkt zitten. Maar zit je aan een sleeve te denken dan kan je ook een tattoo van een losse veer in je sleeve verwerken. Indianen zijn krijgers en vechten natuurlijk regelmatig met wilde dieren zoals wolven dus het kan zijn dat er veren uit zijn/haar tooi vallen en dit kan je ook mooi weergeven in een tattoo sleeve.

Wolf

Wil je graag een dier toevoegen bij je indianen tattoo. De wolf wordt echt heel vaak samen getatoeëerd. Di indianen vertelden vroeger aan hun kinderen ook vele verhalen over wolven en deze zijn tot de dag van vandaag nog steeds bekend. Laat je de kleur rood voorbijkomen in het gezicht van de indianen tattoo die je gaat nemen. Dat kan je natuurlijk ook bij de bek van de wolf laten doen!