Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete Japanse tattoos!

Jij wilt graag een Japanse tattoo zetten! Japanse tattoo’s zijn een hele populaire tattoo stijl met draken en koi karpers.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Japanse tattoo sleeve

Een Japanse sleeve tattoo laten zetten is lastig want de keuze is gigantisch groot. Denk bijvoorbeeld aan een feniks, draak, koi karper, bloemen, goden, teksten en Japanse symbolen.

Sleeve masker

Japanse masker worden ook heel veel verwerkt in een sleeve. Denk bijvoorbeeld aan het masker van een draak of het duivelse masker van Hannya. Een Japanse sleeve kan je heel mooi opvullen met meerdere maskers!

Japanse bloemen tattoo voorbeelden

Bloemen zie je ook heel vaak in Japanse tattoo’s voorbijkomen. Vooral vrouwen vullen hun sleeves ermee op maar mannen ook. Vaak worden ze in het roze of paars getatoeëerd zo zien de bekendste Japanse bloemen er ook uit!

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Betekenis Japanse tattoo’s

In de geschiedenis van Japans hebben tattoo’s een grote betekenis. Al voordat wij het tatoeëren kenden deden de Japanners het al! Een heel bekend mythologisch wezen is bijvoorbeeld de feniks. De vuurvogel heeft een mooie betekenis namelijk wederopstanding en voor vrouwen staat hij symbool voor gerechtigheid en trouw!

Betekenis tattoo

Wat kost een Japanse tattoo?

Japanse tattoo’s zijn niet perse duurder dan bijvoorbeeld een andere stijl! Voor een tattoo op je onderarm zal je rond de 300-500 euro kwijt zijn en een gehele sleeve al snel 1500-2000 euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een Japanse onderarm tattoo?

Een hele populaire is bijvoorbeeld een draak of een feniks

Hoeveel kost een Japanse tattoo?

Dat ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Hoe begin je aan een bovenarm tattoo?

Afhankelijk of je een sleeve wilt. Maar anders bovenaan!

Top 10 bekendste Japanse tatoeages

Bent u op zoek naar een traditionele Japanse tattoo? Dan bent u bij Tattoo Spot aan het juiste adres. Wij hebben een team van ervaren tattoo-artiesten die gespecialiseerd zijn in het zetten van de bekendste Japanse tatoeages.

 1. Koi Fish: De Koi Fish tattoo staat symbool voor kracht en doorzettingsvermogen. Het is één van de meest populaire Japanse tatoeages en wordt vaak gezet op de arm of rug.
 2. Dragon: De draak is een mythisch wezen dat vaak wordt afgebeeld in Japanse tatoeages. Het staat symbool voor kracht en bescherming.
 3. Phoenix: De Phoenix is een mythische vogel die verrijst uit zijn eigen as. Het staat symbool voor wedergeboorte en onsterfelijkheid.
 4. Geisha: De Geisha is een traditionele Japanse vrouw die wordt afgebeeld als tatoeage. Het staat symbool voor elegantie en schoonheid.
 5. Samurai: De Samurai staat bekend om zijn moed en loyaliteit. Het wordt vaak afgebeeld met wapens en pantser.
 6. Hannya Mask: De Hannya Mask is een Japanse demonenmasker. Het staat symbool voor bescherming en kracht.
 7. Cherry Blossom: De kersenbloesem is een belangrijk symbool in de Japanse cultuur en staat symbool voor vergankelijkheid en schoonheid.
 8. Oni Mask: De Oni Mask is een ander demonenmasker dat veel voorkomt in Japanse tatoeages. Het staat symbool voor bescherming en kracht.
 9. Waves: De golven staan symbool voor de kracht van de zee en worden vaak afgebeeld in Japanse tatoeages.
 10. Tiger: De tijger is een sterk en krachtig dier en wordt vaak afgebeeld in Japanse tatoeages als symbool voor kracht en moed.

Bij Tattoo Spot kunt u terecht voor het zetten van deze en vele andere Japanse tatoeages. Onze tattoo-artiesten hebben jarenlange ervaring en kunnen u voorzien van professioneel advies. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons uw droomtattoo realiseren!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een Japanse tatoeage