Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete polynesian tattoos!

Jij wilt graag een polynesian tattoo zetten! De armband bijvoorbeeld is een hele populaire plek.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Tattoo sleeve polynesian

De Polynesian tattoo sleeve is een verzameling van alle tattoo stijlen die uit dit gebied komen. Een tattoo sleeve vul je natuurlijk niet zomaar op en daarom is deze verzameling ideaal. Zo kun je de mooiste elementen van elk eiland in je sleeve verwerken. Denk bijvoorbeeld aan Maori en samoa tatoeages.

Polynesian-tattoo-sleeve

Polynesian hand tatoeage

Omdat de polnesian tattoo zo veelzijdig is kan je ook hele vette ontwerpen op je hand laten zetten. Deze hand tattoo trek je helemaal door tot over je knokkels en je vingers. Dat zie je niet vaak bij een tattoo op de hand. Je kan het een beetje zien als een hand sleeve

Polynesian-tattoo-hand

Een polynesian armband

De armband polnesian armband vinden wij een van de mooiste armband tatoeages die er zijn. Door de verschillende stijlen die je kan gebruiken vinden wij het heel vet om bijvoorbeeld een groot icoon van een stam te gebruiken en daartegen aan bijvoorbeeld een maori armband.

Polynesian-tattoo-armband

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Betekenis van de polynesian tattoo’s

De Polynesische tattoo heeft een gemakkelijke betekenis. Het is een Tribal tatoeage en deze zijn ontstaan in stammen. Polynesië is namelijk een gebied van een aantal eilanden en van een van die eilanden komen de Maori vandaan. Vandaar dat je zoveel vergelijk nissen hierin ziet! Het is dus niet een bepaald typen tatoeage maar echt een verzameling van alle soort/stammen van de eilanden.

Betekenis tattoo

Wat kost een polynesian bovenarm tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de tattoo. Wanneer je kiest voor een kleine polynesian tattoo voor op je arm dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een armband dan ben je al snel 150-200 euro kwijt.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een polynesian tattoo?

Je ziet veel sleeve's maar ook armbanden zijn heel mooi of enkelbanden!

Hoeveel kost een bovenarm tattoo?

Dat is ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Hoe begin je aan een bovenarm tattoo?

Afhankelijk of je een sleeve wilt. Maar anders bovenaan!

Top 10 bekendste Polynesian tatoeages

Ben je op zoek naar inspiratie voor een Polynesian tattoo? Dan ben je bij Tattoo Spot aan het juiste adres! Wij hebben een top 10 samengesteld van de bekendste Polynesian tatoeages. Deze traditionele tatoeages hebben hun oorsprong in de Polynesische eilanden en zijn populair vanwege hun betekenisvolle ontwerpen en symboliek.

 1. Enata (mensen) tatoeages: Dit zijn de meest traditionele tatoeages uit Polynesië. Ze bevatten vaak gestileerde menselijke figuren die verschillende aspecten van het leven en de samenleving vertegenwoordigen.
 2. Tiki tatoeages: Tiki’s zijn halfgoden uit de Polynesische mythologie. Hun afbeelding wordt vaak gebruikt in tatoeages om bescherming en geluk te symboliseren.
 3. Koi vissen tatoeages: Hoewel Koi vissen oorspronkelijk uit Japan komen, zijn ze populair in Polynesische tatoeages vanwege hun doorzettingsvermogen en vastberadenheid.
 4. Zon en maan tatoeages: Deze tatoeages staan voor het contrast tussen licht en donker en de balans tussen deze krachten.
 5. Haaien tatoeages: Haaien worden vaak in Polynesische tatoeages gebruikt vanwege hun status als heersers van de zee en hun kracht.
 6. Schildpad tatoeages: Schildpadden staan voor bescherming, veiligheid en duurzaamheid en zijn daarom populaire symbolen in Polynesische tatoeages.
 7. Bloemen tatoeages: Bloemen, zoals de hibiscus en de orchidee, zijn veelgebruikte motieven in Polynesische tatoeages vanwege hun schoonheid en de betekenis die ze hebben in de Polynesische cultuur.
 8. Geometrische patronen: Geometrische patronen zijn een belangrijk onderdeel van Polynesische tatoeages. Ze kunnen worden gebruikt om de contouren van de tatoeage te benadrukken of om betekenisvolle symbolen en afbeeldingen te omlijsten.
 9. Vogel tatoeages: Vogels, zoals de arend en de kolibrie, worden vaak gebruikt in Polynesische tatoeages vanwege hun vermogen om vrij te vliegen en hun spirituele betekenis.
 10. Oceaan tatoeages: Polynesiërs hebben altijd een diepe verbondenheid gehad met de oceaan. Oceaan tatoeages kunnen verschillende betekenissen hebben, van bescherming tegen gevaar tot verbondenheid met de zee.

Bij Tattoo Spot hebben we ervaren tatoeëerders die gespecialiseerd zijn in het zetten van Polynesische tatoeages. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een polynesian tatoeage

Polynesian tattoo’s in Nederland

De polynesian tatoeages zie je nu steeds vaker terugkomen in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan een mooie enkelband of armband. De polynesian tatoeages zijn net wat creatiever omdat het natuurlijk een verzameling en de mensen in Nederland zijn onafhankelijk van de stammen.