Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete trash polka tattoos!

Jij wilt graag een trash polka tattoo zetten! Trash polka is een hele populaire tattoo stijl die is bedacht door 2 artiesten.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Sleeve tattoo

Trash Polka is een hele opvallende tattoo stijl waarmee je hele mooie sleeves kunt creëren. Met de opvallende kleur zwart en rood en de dikke vegen en strakke lijnen zal de overloop in jou sleeve zeker goed opvallen!

Leeuw

De leeuw is een dier die je vaak tussen de trash polka tattoo stijl ziet voorkomen. Een brullende leeuw staat heel vet met de strakke zwarte lijnen en het rood dat je kan aanzien voor vegen bloed.

Skull trash polka

Letters en teksten zie je vaak voorbijkomen maar de skull tatoeage ook! Een skull komt er nog mooier uit te zien daar de strakke zwarte lijnen van trash polka.

Chicano-tattoo-sleeve

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Hoe is het ontstaan?

Trash Polka is bedacht door 2 artiesten. Je ziet ook heel erg duidelijk de 2 verschillen in trash polka terug komen. De strakke lijnen of vegen en de kleuren rood en zwart. Het is een beetje een abstracte stijl en valt zeker goed op.

Betekenis tattoo

Wat kost een trash polka tattoo?

Trash polka tattoo’s zijn niet perse duurder dan bijvoorbeeld een andere stijl! Voor een tattoo op je onderarm zal je rond de 300-500 euro kwijt zijn en een gehele sleeve al snel 1500-2000 euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een onderarm trash polka tattoo?

Denk bijvoorbeeld aan een feniks of een trash polka wolf.

Hoeveel kost een trash polka tattoo?

Dat is ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Hoe begin je aan een bovenarm tattoo?

Afhankelijk of je een sleeve wilt. Maar anders bovenaan!

Top 10 bekendste trash polka tatoeages

Trash polka is een relatief nieuwe stijl van tatoeëren, die in 1998 in Duitsland werd bedacht door de kunstenaars Simone Plaff en Volker Merschky. Het is een mix van realistische elementen en grafische ontwerpen, met zwarte inkt en opvallende rode accenten. Het resultaat is een unieke en opvallende tatoeage.

Hieronder vind je de top 10 bekendste trash polka tatoeages:

 1. De schedel: een trash polka tatoeage van een schedel is een klassieker. Het is een symbool van vergankelijkheid en de eindigheid van het leven.
 2. De wolf: een wolf staat voor kracht, loyaliteit en bescherming. Een wolf tatoeage in de trash polka stijl kan er indrukwekkend uitzien.
 3. Het oog: een oog tatoeage kan een spirituele betekenis hebben, of simpelweg een symbool zijn van waakzaamheid.
 4. De roos: een roos tatoeage in de trash polka stijl heeft vaak een donker randje, wat het contrast tussen leven en dood benadrukt.
 5. Het hart: een hart tatoeage kan symbool staan voor liefde, passie en verlangen. In de trash polka stijl krijgt het vaak een meer grafische uitstraling.
 6. De leeuw: een leeuw staat voor kracht en moed. Een leeuw tatoeage in de trash polka stijl kan er zeer indrukwekkend uitzien.
 7. Het kruis: een kruis tatoeage kan een spirituele betekenis hebben, of simpelweg een symbool zijn van geloof en devotie.
 8. De adelaar: een adelaar tatoeage staat voor vrijheid en kracht. In de trash polka stijl kan het er zeer grafisch uitzien.
 9. De vlinder: een vlinder staat symbool voor transformatie en schoonheid. In de trash polka stijl kan het er zeer abstract uitzien.
 10. De draak: een draak tatoeage staat symbool voor kracht, moed en bescherming. In de trash polka stijl kan het er zeer indrukwekkend uitzien.

Hopelijk heb je wat inspiratie opgedaan voor je volgende tatoeage! Bij Tattoo Spot staan onze ervaren tattoo artists klaar om jouw ideeën tot leven te brengen in de trash polka stijl. Maak snel een afspraak en laat je verassen door onze creativiteit en vakmanschap.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een trash polka tatoeage