Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete tribal tattoos!

Jij wilt graag een tribal tattoo zetten! Een Tribal tattoo is een hele populaire plek voor op bijvoorbeeld je onderarm.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Tribal tattoo bovenarm

Tribal tattoos komen het vaakst voor op de bovenarm. Hier staat een tribal heel vet omdat in de tribal tatoeage ook veel rondingen zit verwerkt en dit sluit mooi aan op je schouder. Je kan de tribal tatoeage ook door later lopen over je schouderblad of naar bijvoorbeeld onderarm.

Tribal-tattoo-schouder

Tribal wolf tatoeage

Wat echt heel vet is is om een wolf te verwerken in je tribal tattoo. De wolf tribal is echt razend populair en je kan er zo creatief mee zijn. Ook heel mooi als je een sleeve wilt zetten en wilt veranderen van stijl. Je hoeft natuurlijk niet heel je arm vol te zetten met tribals als je een wolf erin verwerkt.

Tribal-tattoo-wolf-borst

Begin op je onderarm

Een tribal op je onderarm staat ook echt heel mooi. Deze kan je mooi aan de binnenkant van je onderarm laten tatoeëren en dan bijvoorbeeld met een wolf laten eindigen in je elleboog.

Tribal-onderarm-man

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Hoeveel pijn doet een tattoo op je bovenarm?

Bovenarm staat hoog op de lijst met plekken die het minst pijn doen voor een tatoeage. Hierdoor is het ook een goede plek om je eerste tattoo te laten zetten. Let wel op: de binnenkant van je bovenarm is een stuk gevoeliger.  

Betekenis tattoo

Wat kost een bovenarm tattoo?

Als eerst moet je rekening houden met de grootte van de tattoo. Wanneer je kiest voor een kleine skull tattoo voor op je arm dan moet je denken aan zo’n €50 tot €75 euro. Maar ga je voor een skull die bijvoorbeeld heel je bovenarm opvult en wordt getatoeëerd in de realistische stijl? Dan kost het rond de €300 – €450 euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een bovenarm tattoo?

Denk bijvoorbeeld aan de binnenkant van je arm of juist de buitenkant. Vaak zien we ook dat de schouder wordt meegenomen voor grotere stukken.

Hoeveel kost een bovenarm tattoo?

Dat is ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Hoe begin je aan een bovenarm tattoo?

Afhankelijk of je een sleeve wilt. Maar anders bovenaan!

Top 10 bekendste tribal tatoeages

Als je op zoek bent naar een tatoeage die een krachtige uitstraling heeft, dan is een tribal tatoeage wellicht iets voor jou. Tribale ontwerpen hebben vaak een intrigerend en abstract ontwerp dat zich leent voor een verscheidenheid aan lichaamslocaties. In deze SEO tekst voor Tattoo spot gaan we dieper in op de 10 bekendste tribal tatoeages.

 1. Maori tribal: de Maori-stam uit Nieuw-Zeeland is bekend om hun tatoeages, die bekend staan als moko. Deze ontwerpen zijn gebaseerd op de tradities en geschiedenis van de Maori en worden vaak gebruikt om de afkomst of persoonlijke verhalen te vertellen.
 2. Polynesische tribal: deze tatoeages hebben een ontwerp dat geïnspireerd is door de Polynesische eilanden. Het omvat vaak abstracte lijnen en vormen, evenals traditionele symbolen zoals de zon, oceaan en schildpad.
 3. Keltische tribal: deze tatoeages zijn geïnspireerd op de Keltische cultuur en tradities. Het bevat vaak knoopwerk, spiralen en dierenmotieven.
 4. Indiaanse tribal: Indiaanse tatoeages zijn ontwerpen die geïnspireerd zijn door de culturele en spirituele tradities van de inheemse volkeren van Amerika. Het omvat vaak dieren, veren en andere symbolen die belangrijk zijn voor deze stammen.
 5. Azteekse tribal: deze tatoeages zijn geïnspireerd op de Azteekse cultuur en worden gekenmerkt door hun symmetrische ontwerpen en geometrische vormen.
 6. Haida tribal: de Haida-stam uit Noord-Amerika staat bekend om hun indrukwekkende kunst en tatoeages. Deze tatoeages hebben vaak ontwerpen met dieren, zoals orka’s en adelaars.
 7. Samoan tribal: Samoan tatoeages, ook wel tatau genoemd, zijn ontwerpen die geïnspireerd zijn door de cultuur en tradities van Samoa. Het omvat vaak geometrische patronen en symbolen die belangrijk zijn voor de Samoanen.
 8. Borneo tribal: deze tatoeages zijn geïnspireerd op de traditionele ontwerpen van de Dayak-stam uit Borneo. Het omvat vaak symbolen van dieren, planten en geesten.
 9. Ierse tribal: Ierse tatoeages zijn geïnspireerd op de Keltische cultuur en tradities, maar hebben vaak een meer abstracte benadering van de ontwerpen.
 10. Noorse tribal: deze tatoeages zijn geïnspireerd op de Scandinavische cultuur en tradities en omvatten vaak symbolen van de goden, zoals Thor’s hamer.

Als je geïnteresseerd bent in het laten zetten van een tribal tatoeage, overweeg dan om een ​​ervaren tatoeëerder te raadplegen om het beste ontwerp en de beste locatie voor jouw tatoeage te bepalen.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een bovenarm tatoeage

De bovenarm is een perfecte plek om een tattoo laten zetten. Het is een mooie plek om verschillende stijlen te tatoeëren. Of je nu een kleine of grote tatoeage wil je bovenarm leent zich hier perfect voor. Daarnaast kun je een tattoo op je bovenarm goed verbergen. Ideaal dus als je voor werk net gekleed moet zijn of niet wil dat iedereen je tatoeage ziet.  

Bovenarm tattoo inspiratie

Wanneer je zeker bent van een tattoo op je bovenarm kun inspiratie op gaan doen. Online kun je een zee aan ideeën vinden. Er zijn verschillende stijlen waar je uit kunt kiezen. Ook ga je een keuze maken in de grote van de tattoo. Het kan een hele uitdaging zijn om de juiste keuze te maken. Je wil natuurlijk niet over 20 jaar spijt hebben van je keuze. Om je hierbij te helpen hebben wij de populairste tattoo designs verzameld.  

Voorbeelden voor mannen

Tegenwoordig zijn tatoeages niet alleen meer voor stoere zeelieden en militairen, maar is het heel normaal om een tattoo te krijgen. Je kunt je persoonlijkheid terug laten kom in de tattoo. Sommige ontwerpen komen mooier uit wanneer het kleiner is gezet. Het is goed om dit ook te bespreken met je tattoo artiest. Tatoeages ontwerpen die we veel bij mannen op de bovenarm terugzien zijn dieren, tribale, schedels en religie.

Voorbeelden voor vrouwen

Ook voor vrouwen is het tegenwoordig heel normaal om een tatoeage te hebben. De bovenarm is ideaal als je een subtiele tatoeage wil hebben die niet al te veel opvalt. Ontwerpen die we vaak zien bij vrouwen zijn bloemen, mandala’s, tekst en vogels.