Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie viking tattoos!

De vikings zijn misschien wel de meest getatoeëerde krijgers van de afgelopen jaren. Wij willen jullie graag meer vertellen over alle mogelijkheden zoals hoe je een viking tattoo sleeve kan zetten en een aantal voorbeelden laten zien hiervan.

Wat betekenen de viking tattoo symbolen nou precies?

De vikings gebruikte veel verschillende symbolen. Je hebt bijvoorbeeld het trollenkruis. Deze staat als bescherming tegen zwarte magie en trollen. Odin de god van kennis, strijd en oorlog heeft een symbool. Het valknut symbool waarin je 3 driehoeken in elkaar ziet overlopen. Deze wordt ook wel ‘de knoop van de verslagen krijgers’ genoemd en wordt heel vaak gelinkt naar een strijd met de dood.

Viking-tattoo

Nordic tattoo’s

De zwarte elementen in de nordic tattoo vallen super goed op en als deze door de juiste tatoeerder heel strak worden gezet dan is dit super vet. Het viking symbool kan je ook verwerken in bijvoorbeeld een sleeve. Zie hieronder een aantal nordic tatoeage voorbeelden en inspiraties.

Viking-tattoo-met-symbolen

De viking tattoo sleeve

Wat kan je allemaal verwerken in deze sleeve? Denk bijvoorbeeld aan Noorse draken, goden en natuurlijk de symbolen. Deze designs kunnen bij elkaar een super dikke tattoo sleeve vormen. Thor, Ragnar en bijvoorbeeld Floki zijn een aantal bekende tatoeages van personen die vaak worden getatoeëerd.

Viking-tattoo-sleeve

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

De valknut en jormungadr symbolen zie je vaak als tattoo terugkomen

Het valknut symbool is het symbool van de Noorse god Odin. Hieronder zie je de 3 hoeken die door elkaar heen gaan terugkomen. De valknut is een mooi symbool om te tatoeëren en staat voor strijd en wijsheid. Het jormungadr symbool wordt ook vaak getatoeëerd. Het is een draken tatoeage wat natuurlijk een groot en sterk mythisch wezen blijft. Het symbool is een cirkel met daarin een draak verwerkt.

hoeveel kost een viking tattoo?

Gemiddeld kost een viking tattoo tussen de €300 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten

Een viking tattoo zonder Ragnar en Floki kan natuurlijk niet missen op deze pagina

Ragnar kennen we allemaal natuurlijk van de Netflix serie vikings. Ragnar is een echte strijder en heeft zelf ook een aantal tatoeages op zijn hoofd staan. Floki de botenmaker blijft altijd trouw aan de goden wat voor tegenslagen hij ook krijgt. Deze 2 viking helden worden vaak gekozen als tattoo en hieronder zie je alle Floki en Ragnar tattoo’s op een rijtje.

Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een viking tattoo?

Gemiddeld kost een viking tattoo tussen de 50 en 350 euro. Een viking symbool of een Ragnar Portet verschilt namelijk nogal qua prijs!

Hoe lang duurt het zetten een viking sleeve?

Afhankelijk van het design en de grote de viking tattoo duurt het gemiddeld 10 á 15 uur.

Doet het zetten van een viking teken pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals het symbool teken relatief weinig pijn.

Top 10 bekendste viking tattoos

Viking tattoos zijn razend populair en hebben een lange geschiedenis. Deze tatoeages staan bekend om hun krachtige ontwerpen en betekenisvolle symbolen. In deze tekst presenteren we de top 10 bekendste viking tattoos, zodat jij een idee krijgt van de verschillende mogelijkheden en stijlen.

 1. De Vegvisir De Vegvisir, ook wel het Vikingkompas genoemd, is een krachtig symbool dat vroeger werd gebruikt door de Vikingen als oriëntatiemiddel tijdens het navigeren op zee. Het staat voor bescherming en veiligheid.
 2. De Valknut De Valknut is een symbool van de god Odin en wordt vaak gezien als een teken van onoverwinnelijkheid en strijdlust. Het bestaat uit drie met elkaar verbonden driehoeken.
 3. De Mjölnir De Mjölnir, ook wel de hamer van Thor genoemd, is een symbool van kracht en macht. Het werd vroeger gedragen door Vikingstrijders om bescherming te bieden tijdens de strijd.
 4. De Aegishjalmur De Aegishjalmur, ook wel het Helm der Awe genoemd, is een symbool dat kracht, bescherming en moed symboliseert. Het werd gebruikt om angst en verwarring bij de vijand te zaaien.
 5. De Germaanse Knoop De Germaanse Knoop is een symbool van eeuwigheid en oneindigheid. Het staat voor de verbondenheid van alles in het universum.
 6. De Fenrir Wolf De Fenrir Wolf is een mythisch wezen uit de Noordse mythologie en staat voor kracht en moed. Het wordt vaak afgebeeld in combinatie met andere Viking symbolen.
 7. De Yggdrasil De Yggdrasil is de levensboom in de Noorse mythologie en symboliseert het universum en de verbondenheid van alle levende wezens.
 8. De Draak De draak is een krachtig symbool in de Vikingcultuur en staat voor moed en bescherming. Het wordt vaak afgebeeld in combinatie met andere Viking symbolen.
 9. De Sleutel van Odin De Sleutel van Odin staat voor de kracht van kennis en wijsheid. Het wordt gezien als een symbool van intellectuele kracht en wijsheid.
 10. Hugin is één van de twee raven van de legendarische god Odin uit de Noordse mythologie. Hugin staat voor ‘gedachte’ en zijn broer Munin staat voor ‘herinnering’.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een viking tatoeage