Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie viking tattoos!

Jij wilt graag een tattoo sleeve in de vikingen stijl!
Wij zullen jou precies gaan vertellen aan welke ontwerpen je kan gaan denken.

Begin bij de goden en je favoriete vikingen!

Neem een tattoo van een van je favoriete vikingen of goden en laat dit portet tattoeeren of opnemen in je tattoo sleeve design. Je kan voor meerdere goden gaan 2-3 stuks bijvoorbeeld Loki, Odin en Thor. Op je onderarm past perfect een Viking god zoals Thor en op je bovenarm ook!

Viking-tattoo-ragnar

Viking symbolen zoals nordic tattoo’s

Zoals je al weet heeft elk viking symbol zijn eigen betekenis. Ontdek op onze pagina welke symbolen het beste bij jou passen of welke je het mooiste vindt. Een viking tatoeage kan er echt heel vet uit zien in het zwart!

Viking-kompas-tattoo symbol

De opvulling van je viking tattoo sleeve

Als opvulling kan je denken aan het landschap dus bijvoorbeeld de bomen of de dieren die er rondlopen zoals vogels en beren. Maar je kan natuurlijk ook voor de zee gaan met boten. Dit past allemaal perfect in de Vikingen stijl. Wolken met storm en donder kan je ook heel goed verwerken samen met de Mjölnir.

Viking-tattoo-sleeve

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

De valknut en jormungadr symbolen zie je vaak als tattoo terugkomen

Het valknut symbool is het symbool van de Noorse god Odin. Hieronder zie je de 3 hoeken die door elkaar heen gaan terugkomen. De valknut is een mooi symbool om te tatoeëren en staat voor strijd en wijsheid. Het jormungadr symbool wordt ook vaak getatoeëerd. Het is een draken tatoeage wat natuurlijk een groot en sterk mythisch wezen blijft. Het symbool is een cirkel met daarin een draak verwerkt.

hoeveel kost een viking tattoo sleeve?

Als eerst moet je rekening houden met de moeilijkheidsgraad van de sleeve. Je kan van te voren een vaste prijs afspreken maar ook gewoon een uur tarief aanhouden. Gemiddeld duurt een tattoo sleeve zo’n 10-15 uur en zijn de kosten rond de €2000 tot €3000 euro.

Tattoo prijs kosten

Een viking tattoo zonder Ragnar en Floki kan natuurlijk niet missen op deze pagina

Ragnar kennen we allemaal natuurlijk van de Netflix serie vikings. Ragnar is een echte strijder en heeft zelf ook een aantal tatoeages op zijn hoofd staan. Floki de botenmaker blijft altijd trouw aan de goden wat voor tegenslagen hij ook krijgt. Deze 2 viking helden worden vaak gekozen als tattoo en hieronder zie je alle Floki en Ragnar tattoo’s op een rijtje.

[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een viking tattoo?

Gemiddeld kost een viking tattoo tussen de 50 en 350 euro. Een viking symbool of een Ragnar Portet verschilt namelijk nogal qua prijs!

Hoe lang duurt het zetten een viking sleeve?

Afhankelijk van het design en de grote de viking tattoo duurt het gemiddeld 10 á 15 uur.

Doet het zetten van een viking teken pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals het symbool teken relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een viking tatoeage