Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie viking tattoos!

De vikings zijn misschien wel de meest getatoeëerde krijgers van de afgelopen jaren.
Wij willen jullie graag meer vertellen over alle symbolen er den betekenis daarvan.

Viking aegishjalmur symbol: Helm of Awe tatoeage

Ben jij op zoek naar een van de meest mysterieuze maar ook krachtigste symbolen van de vikingen? Verdiep je dan in de Noorse mythologie of laat ons dat doen en dan kom je uit bij aegishjalmur symbol: Helm of Awe. Dit teken wekt angst door zijn armen die eruitzien als puntige drietanden. De aegishjalmur is zeker een krachtig symbol voor de vikingen

Viking-kompas-tattoo symbol

Vegvisir symbol tattoo

Vikingen staan bekend om het reizen en ontdekken van de wereld. Echter deden zij dat per boot en de zee en stormen trotseren is niet bepaald makkelijk. Het traditional Vegvisir symbool wordt gedragen zodat men de weg niet kwijtraakt. Het Vikingen kompas wordt vaak getatoeëerd samen met boten of met het Jormungadr symbol. Maar ziet er ook losstaand super vet uit met strakke zwarte strepen.

Nordict-viking-tattoo

Nordic valknut symbol tattoo

De valknut zie je ook vaak terugkomen bij Vikingen tatoeages. Dit symbol bestaat uit driehoeken en wordt vaak samen getatoeëerd met de god Odin. Wil jij graag een vikingen tattoo sleeve zetten dan is dit al een mooi begin! Het valknut teken is echt een mysterie en tot de dag van vandaag is de betekenis nog steeds niet helemaal bekend.

Valknut-tattoo-viking

Nordic jormungandr symbol tatoeage

Het vikingen symbool van de Midgaardslang. Ook wel beter bekend als de Jormungandr! Het symbool zie je vaak terug in viking tatoeages. Maar wat is nou de Jormungandr precies en wat betekend het symbol? De slang is het kind van Loki en het gevaarlijkste monster uit de Noorse mythologie.

jormungadr-tattoo

Nordic symbol tatoeages

De populairste Nordic symbolen hadden we al op een rijtje voor jullie gezet. Echter zijn er natuurlijk veel meer. Hier een kleine opsomming met Nordic symbolen ook wel beter bekend als Symbolen die de vikingen gebruikten: Horns of Odin, Viking Axe, Yggdrasil, Gungnir, en de Swastika. Al deze symbolen kan je gebruiken voor je viking tattoo sleeve of portretten van de goden.

Viking-tattoo-met-symbolen

Rune viking symbol tatoeage

De vikingen hadden zelf ook een traditional handschrift van symbolen. Elk symbol/rune had zijn eigen betekenis. Zo had je de bijvoorbeeld de volgende runes: Fehu betekend rijkdom, Uruz betekend wilskracht en rune Tiwaz welke staat voor overwinning. Ben je op zoek naar een vette Viking tattoo symbol dan zijn er genoeg rune met betekenissen waar je tussen kunt kiezen!

Viking-Tattoo-Design-header-1

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

hoeveel kost een viking tattoo symbol?

Gemiddeld kost een viking tattoo teken tussen de €100 – €150 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Betekenis viking symbolen

  • Mjölnir: Het symbool voor bliksem en donder
  • Helm of awe: Staat voor bescherming en overwinning
  • Vegvisir: Kompass om op zee de juiste weg te vinden
  • Valknut: Noors symbool voor de gevallen helden
  • Vikingen bijl: Moed en kracht
Betekenis tattoo

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een viking tattoo?

Gemiddeld kost een viking tattoo tussen de 50 en 350 euro. Een viking symbool of een Ragnar Portet verschilt namelijk nogal qua prijs!

Hoe lang duurt het zetten een viking sleeve?

Afhankelijk van het design en de grote de viking tattoo duurt het gemiddeld 10 á 15 uur.

Doet het zetten van een viking teken pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals het symbool teken relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!