Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie valknut symbool tattoos!

De vikings zijn misschien wel de meest getatoeëerde krijgers van de afgelopen jaren.
Wij willen jullie graag meer vertellen over het valknut symbool en de betekenis daarvan.

Valknut hand tattoo

De valknut tattoo wordt vaak op de hand of de onderarm getatoeëerd. De zwarte dikke lijnen zullen heel goed opvallen en kan je ook mooi in een viking tattoo sleeve verwerken als echte eye catcher. Ook zien we vaak dat boven het valknut symbol zwarte lijnen worden getatoeëerd.

Valknut-tattoo-hand

3 triangles tattoo

De valknut tattoo zijn natuurlijk 3 trianels en lijkt heel veel op de 3 triangles tattoo. Deze tattoo ziet er heel strak en opvallend uit daar het vele blackwork dat wordt gebruikt. Een van de betekenissen van de 3 triangles tattoo is het volgende: Past, Present en Future.

3-triangles-tattoo

Op je arm

Wil je toch liever een viking tattoo op je arm? Dan kan je bijvoorbeeld het vlaknut symbool op je onderarm tatoeëren. Ben je een fan van het valknut symbool? Dan is het vegvisir symbool misschien ook wel iets voor jou? Deze zie je ook vaak op de onderarm getatoeëerd staan.

Valknut-tattoo-onderarm

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

hoeveel kost een valknut tattoo symbol?

Gemiddeld kost een viking tattoo teken tussen de €100 – €150 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten. Het valknut tattoo symbool vergt natuurlijk heel veel zwarte inkt en dit moet wel echt goed getatoeëerd worden. Om kleur verschil te voorkomen kan hier dus best wat tijd in gaan zitten.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Betekenis valknut symbool

Vikingen leven voor de verovering van land en het ontdekken van nieuwe werelden. Het valknut symbool staat voor alle overledenen die verloren zijn gegaan tijdens deze slagvelden.

Duik dieper in de wereld van de valknut.
-> Valknut betekenis uitleg

Betekenis tattoo

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een viking tattoo?

Gemiddeld kost een viking tattoo tussen de 50 en 350 euro. Een viking symbool of een Ragnar Portet verschilt namelijk nogal qua prijs!

Hoe lang duurt het zetten een viking sleeve?

Afhankelijk van het design en de grote de viking tattoo duurt het gemiddeld 10 á 15 uur.

Doet het zetten van een viking teken pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals het symbool teken relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een valknut tatoeage

Geef meer betekenis aan je valknut tattoo

De huidige betekenis versterken of nog een betekenis toevoegen aan je valknut tattoo is mogelijk. Door het design van de tattoo niet volledig zwart te maken maar in te vullen met iets anders. Je kan bijvoorbeeld je eigen kleuren toevoegen want elke kleur heeft zo ook weer zijn eigen betekenis. Wanneer je bijvoorbeeld rood toevoegt dan hecht je nog meer waarde aan de overledenen waarvoor je de viking tatoeage laat zetten.