Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Bekijk hier onze selectie vegvisir symbool tattoos!

De vikings zijn misschien wel de meest getatoeëerde krijgers van de afgelopen jaren.
Wij willen jullie graag meer vertellen over het vegvisir symbool en de betekenis daarvan.

Viking compass tattoo

Het vegvisir symbol staat ook wel bekend als de viking compass tattoo. De vikingen staan natuurlijk bekend om het ontdekken van de wereld. Wanneer je de wereld gaat ontdekken komt een kompas natuurlijk heel goed van te pas.

Nordict-viking-tattoo

Vegvisir hand tattoo

De tattoo die bij heel veel viking fans razend populair is. Het vegvisir symbool wordt vaak op de hand getatoeëerd. Het symbool heeft een ronde vorm en past daarom perfect op de bovenkant van je hand. De dikke zwarte lijnen van de vegvisir staan echt heel vet op je hand maar kan ook op een arm bijvoorbeeld.

vegvisir-tattoo-hand

Op je arm

Wil je toch liever een viking tattoo op je arm? Dan kan je bijvoorbeeld het vegvisir symbool op je onderarm tatoeëren. Het vegvisir symbool zie je vaker met Vikingen samen als tattoo bijvoorbeeld bij Loki of ragnar.

jormungadr-tattoo

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

hoeveel kost een vegvisir tattoo symbol?

Gemiddeld kost een viking tattoo teken tussen de €100 – €150 euro. Dit is natuurlijk afhankelijk het design en de grote van de tattoo. Kies je een ingewikkeld design dan duurt het langer wat je uiteindelijk ook meer gaat kosten.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Betekenis Vegvisir symbool

Vikingen leven op de zee en de betekenis van het vegvisir symbool is een hele belangrijke. Dankzij het vegvisir symbool konden ze altijd de juiste weg vinden en raakte ze niet de weg kwijt en zoals jullie weten zijn vikingen heel gelovig. Perfect om dus een tattoo van te nemen.

Duik dieper in de wereld van de vegvisir.
-> Vegvisir betekenis uitleg

Betekenis tattoo

Veelgestelde vragen

hoeveel kost een viking tattoo?

Gemiddeld kost een viking tattoo tussen de 50 en 350 euro. Een viking symbool of een Ragnar Portet verschilt namelijk nogal qua prijs!

Hoe lang duurt het zetten een viking sleeve?

Afhankelijk van het design en de grote de viking tattoo duurt het gemiddeld 10 á 15 uur.

Doet het zetten van een viking teken pijn?

Iedereen ervaart de pijn bij het tatoeëren op een andere manier. Afhankelijk van de plek doet het tatoeëren van een kleine tattoo zoals het symbool teken relatief weinig pijn.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een vegvisir tatoeage

Vikingen gebruikten veel hun heilige kompas

De vikingen deden dit per boot en de zee en stormen trotseren is niet bepaald makkelijk. Het traditional Vegvisir symbool wordt gedragen zodat men de weg niet kwijtraakt. Het Vikingen kompas wordt vaak getatoeëerd samen met boten of met het Jormungadr symbol. Maar ziet er ook losstaand super vet uit met strakke zwarte strepen.