De viking betekenis van de vegvisir tattoo

De Vegvisir, bekend als het Viking kompas, is meer dan een artistiek ontwerp; het is een symbool van begeleiding en bescherming. Deze tattoo belichaamt het geloof dat de drager nooit de weg zal kwijtraken, zelfs niet in onbekende wateren of bij slecht weer.

Symbool van begeleiding

De Vegvisir dient als een gids, bedoeld om de drager door moeilijke tijden te leiden. Het staat voor de zoektocht naar de juiste richting in het leven.

Bescherming op reis

Dit magische stave biedt niet alleen richting, maar ook bescherming tegen verdwalen. Het is een talisman voor veiligheid tijdens reizen, zowel letterlijk als figuurlijk.

Verbinding met de natuur

De Vegvisir symboliseert ook de diepe verbinding van de Vikingen met de natuur en hun vaardigheden in navigatie. Het herinnert ons aan het belang van harmonie met de natuurlijke wereld.

Op welke plek (Lichaamsdeel) zie je vaak de vegvisir tattoo?

De Vegvisir tattoo is veelzijdig en kan op diverse lichaamsdelen worden geplaatst, van de onderarm tot de borst of zelfs de rug. De keuze hangt af van persoonlijke voorkeur en de gewenste zichtbaarheid van de tattoo.

Vegvisir-symbol-tattoo-onderarm

Hoeveel uur kost een vegvisir tattoo sessie?

De duur van een Vegvisir tattoo sessie varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van het ontwerp. Een kleine, eenvoudige Vegvisir kan binnen een paar uur gezet worden, terwijl grotere, gedetailleerdere ontwerpen meer tijd in beslag nemen.

Vegvisir-symbol-tattoo-ontwerp

Ontdek alle tattooshops bij jou in de buurt!

Ben je geïnspireerd geraakt en klaar om je eigen vegvisir tattoo te laten zetten? Klik dan op onderstaande button en ontdek alle tattoo shops bij jou in de buurt.