Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete watercolor tattoos!

Jij wilt graag een watercolor tattoo zetten! Watercolor is een hele populaire tattoo stijl voor vrouwen.
Hierover willen wij jullie graag meer vertellen!

Aquarel tattoo

Aquarel tattoo’s zijn de laatste tijd razend populair. Het idee komt dan ook van de watercolor die wordt gebruikt op schilderijen en mocht je graag een aquarel tattoo nemen? Houd er rekening mee dat ze niet te dun worden gezet omdat alle tatoeages altijd een beetje vervagen.

Aquarel tattoo

Nederland watercolor

In Nederland zijn er al een aantal artiesten gespecialiseerd in watercolor tattoo’s. Watercolor tatoeages worden voornamelijk bij vrouwen gezet en daar komen de mooiste kunstwerken uit zoals bloemen, cartoons of mooie dieren.

Water-color-tattoo-nederland

Watercolor bloemen tatoeages

Bloemen zijn van zichzelf al zeer kleurrijk en dat is nou iets waar de watercolor tattoo stijl perfect op aansluit. Denk aan bloemen zoals tulpen, lelies en rozen die steeds vaker in deze stijl worden getatoeëerd.

Water-color-tattoo-bloemen

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Betekenis watercolor tattoo’s

Watercolor is een stijl om te tatoeëren en heeft geen vaste betekenis. De betekenis van je tatoeage ligt dus vast aan het ontwerp waarvoor jij kiest. Bijvoorbeeld als je een watercolor bloem laat tatoeëren zoals de roos dan staat deze voor liefde.

Betekenis tattoo

Wat kost een watercolor tattoo?

Watercolor tattoo’s zijn niet perse duurder dan bijvoorbeeld een andere stijl! Voor een tattoo op je onderarm zal je rond de 300-500 euro kwijt zijn en een gehele sleeve al snel 1500-2000 euro.

Tattoo prijs kosten
[google-reviews-rating place_id=ChIJtVRxnhjuxkcRwdK56_bXdas]

Veelgestelde vragen

Wat zijn de mogelijkheden voor een watercolor tattoo?

Cartoons, bloemen en dieren komen heel vaak voor!

Hoeveel kost een yakuza tattoo?

Dat is ligt natuurlijk aan de grootte. Voor een kleine zit je rond de €100 en voor een grote rond de €300 - €450.

Hoe begin je aan een bovenarm tattoo?

Afhankelijk of je een sleeve wilt. Maar anders bovenaan!

Top 10 bekendste water color tatoeages

Op zoek naar een unieke en kleurrijke tattoo? Kijk dan eens naar watercolor tatoeages! Deze stijl is de laatste jaren enorm populair geworden en dat is niet voor niets. Watercolor tattoos hebben een prachtige, schilderachtige uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. In deze top 10 van Tattoo Spot bespreken we de 10 bekendste watercolor tatoeages die je inspiratie kunnen geven voor je eigen ontwerp.

 1. Vogels: Watercolor tatoeages van vogels zijn populair vanwege hun vrije en luchtige uitstraling. De kleuren mengen zich perfect en geven een realistisch effect.
 2. Bloemen: Bloemen zijn perfect voor watercolor tatoeages vanwege hun delicate uitstraling. De kleuren vloeien samen en creëren een zachte, schilderachtige look.
 3. Dieren: Van vlinders tot leeuwen, watercolor tatoeages van dieren zijn geweldig vanwege de manier waarop de kleuren samenvloeien en bewegen, net als de dieren zelf.
 4. Steden: Watercolor tatoeages van steden zijn geweldig vanwege de manier waarop de kleuren zich mengen en de sfeer van de stad weergeven.
 5. Geometrische vormen: De felle kleuren en abstracte ontwerpen van geometrische watercolor tatoeages maken ze erg populair.
 6. Landschappen: Watercolor tatoeages van landschappen zijn prachtig vanwege de manier waarop de kleuren van de natuur worden vastgelegd.
 7. Voedsel: Van fruit tot snoep, watercolor tatoeages van voedsel zijn uniek en kleurrijk.
 8. Tekst: Watercolor tatoeages van tekst zijn populair vanwege de manier waarop de woorden worden omringd door kleur.
 9. Symbolen: Van harten tot sterren, watercolor tatoeages van symbolen zijn simpel en toch mooi.
 10. Kunst: Watercolor tatoeages van beroemde kunstwerken of stijlen zijn een geweldige manier om je favoriete kunst op je lichaam te dragen.

Of je nu op zoek bent naar iets kleins en subtiels of iets groot en gedurfd, watercolor tatoeages zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en kleurrijke tattoo. Laat je inspireren door deze top 10 en maak een afspraak bij Tattoo Spot om je eigen watercolor tattoo te laten zetten!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie over het zetten van een Yakuza tatoeage