De beste tattooshops van Amsterdam

In onze mooie stad Amsterdam zit het bomvol met tattoo shops. Elke shop heeft weer zo zijn andere specialiteiten en wij hebben de 10 beste tattoo shops van Amsterdam voor jullie op een rijtje gezet!

1. Tattoo shop Peter

Tattoo shop Peter bestaat al sinds 1955 bestaat en behoort tot één van de eerste tattooshops in Nederland. De shop gevestigd op de bekende wallen en is dus op loop afstand van het centraal station.

Specialiteiten

✔ Old skool
✔ Japans
✔ Letters en skulls

Tattoo-shop-5-sterren-review
tattoo-shop-amsterdam-peter

2. Walls and Skin

Hele moderne tattoo shop die zelfs evenementen hosten. Walls and Skinns beschikken over maar liefst 6 Tattoo shops verspreid door heel Nederland en 2 daarvan gevestigd in Amsterdam!

Specialiteiten

✔ Old school
✔ Dot work
✔ Kleine tattoo

Tattoo-shop-5-sterren-review
tattoo-shop-amsterdam-walls-and-skin

3. Ink District tattoo studio Amsterdam

Ink District zitten midden in het centrum van Amsterdam gevestigd en de sfeer is echt fantastisch in de shop. De artiesten die er werken zijn super creatief en heel aardig!

Specialiteiten

✔ Fine line
✔ Mini realisme
✔ Realisme

Tattoo-shop-5-sterren-review
tattoo-shop-amsterdam-ink-district

4. Hanky panky Tattoo

Hanky panky is de tattoo shop van Amsterdam die zit gevestigd op de wallen! De studio waar je moet zijn voor echte Amsterdamse of erotische tatoeages.

Specialiteiten

✔ Kleine tattoos
✔ Cartoon
✔ Amsterdam tattoos

Tattoo-shop-4-3-sterren-review
tattoo-shop-rotterdam-inkstitution (1)

5. Hollywood Mark tattoo studio

Een tattoo shop met een Amerikaans tintje. De eigenaar komt namelijk uit Los Angeles! Altijd leuk om al zijn verhalen te horen over het tattoo leventje daar.

Specialiteiten

✔ Old school
✔ Kleine tattoo’s
✔ Realisme

Tattoo-shop-4-3-sterren-review
tattoo-shop-amsterdam-hollywood-mark-tattoo

6. Tattoo salon serpent Amsterdam

Heb je meer behoefte aan wat privacy? Ga dan naar Tattoo shop Serpent. Een privé tattoo studio in Amsterdam!

Specialiteiten

✔ Fine line
✔ Minimal
✔ Ornamental

Tattoo-shop-3-8-sterren-review
tattoo-shop-amsterdam-salon-serprent

7. Wise Kid Tattoo

Ben jij een fan van black & grey? Dan is Wise Kid tattoo shop echt iets voor jou! Deze Amsterdamse tattoo shop is helemaal gespecialiseerd in Black & Grey.

Specialiteiten

✔ Black & Grey
✔ Realisme
✔ Portretten

tattoo-shop-amsterdam-wise-kid-tattoos

8. Sakura tattoo studio

Bij Sakura gevestigd aan de beruchte Zeedijk in Amsterdam kan je terecht voor echt unieke tatoeages. Deze artiesten nemen de tijd om samen met je te zitten voor een uniek design dat het beste bij jou past!

Specialiteiten

✔ Japans
✔ Maori
✔ Old en new school

tattoo-shop-amsterdam-sakura-tattoo

9. White whale Amsterdam

Staat bekend om het fantastische advies dat ze geven. De specialiteit van tattoo shop white whale zijn old school ontwerpen!

Specialiteiten

✔ Kleine tattoo’s
✔ Oldschool
✔ Dotwork

tattoo-shop-amsterdam-white-whale

10. Tattoo Friendship

De tattoo shop die zit gevestigd in de gezelligste buurt van Amsterdam namelijk de pijp!

Specialiteiten

✔ Custom werk
✔ Klantvriendelijkheid
✔ Old school

tattoo-shop-amsterdam-friendship

Waar je op moet letten bij het zoeken van een tattoo shop in Amsterdam

Tattoo’s zijn enorm populair en worden steeds meer geaccepteerd in Nederland. Ben je van plan een tatoeage te laten zetten in Amsterdam? Pas dan goed op want in onze mooie hoofdstad zitten super veel tattoo shops en veel daarvan hebben dan ook de prijs gericht voor toeristen. Doe altijd eerst goed onderzoek naar de kwaliteit van het werk dat ze zetten en vraag vervolgens hun uurtarief op.

Amsterdam-beste-tattoo-shops

Wat moet je als eerst doen?

  1. Vind een ontwerp dat je tof vindt. Neem hier je tijd voor, je hebt een tatoeage namelijk heel je leven.
  2. Wanneer je een keuze hebt gemaakt moet je op zoek naar een tattoo shop in de buurt. Er zijn heel veel tattoos shops in Amsterdam en zeker niet allemaal van dezelfde kwaliteit.
  3. Op ons platform krijg je een duidelijk overzicht van alle shops en wat hun specialiteiten zijn + beoordeling. Heb je een aantal voorkeuren voor tattoo shops stuur naar hen allemaal je ontwerp op en beschrijf het zo duidelijk mogelijk zodat de tattoo shop een goede prijs kan geven aan je.

Online kun je veel tatoeages van tattoo shops vinden. Het voordeel hiervan is dat je een goed beeld krijgt van de tatoeages die een artiest zet en in welke stijl de artiest gespecialiseerd is. Artiesten hebben meestal namelijk een specialist in stijl. Wanneer je een realistische tattoo wil kies je natuurlijk voor een artiest gespecialiseerd in realisme.

Zijn tattoo shops ook open op zondag in Amsterdam?

Ja, er zijn gelukkig ook tattoo shops geopend voor iedereen die door de weeks geen tijd hebben om een tatoeage te laten zetten. Let op het aanbod van tattoo shops dat is geopend in Amsterdam op zondag is wel een stuk lager dan voor de overige dagen. Op de pagina’s van de tattoo shop zelf op ons platform staan hun openingstijden vermeld.

Kan je ook terecht zonder afspraak?

Ja dat kan zeker! Sommige tattoo shops hebben artiesten in dienst die hier speciaal tijd voor vrijmaken. De artiest heeft dan uren beschikbaar waar aan diegene hard werkt aan een nieuw ontwerp voor een toekomstige klant maar is dan zeer flexibel en kan tijd vrijmaken voor iedereen die binnen komt lopen.

De inloop tattoo shop

Sommige tattoo shops hebben ook een speciale inloopdag. Een inloop tattoo shop is ideaal voor mensen die spontaan besluiten om een tattoo te nemen of voor mensen die gewoon niet willen wachten op een afspraak. Bij Tattoo Spot hebben we alle tattoo shops verzameld van Amsterdam waarbij dit mogelijk is. Op die dag nemen ze geen afspraken aan maar gaat het als volgt in zijn werking wie als eerst komt wie als eerst aan de beurt is!

Zij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens het tatoeëren en dat u volledig begrijpt wat er gebeurt tijdens het proces. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden voordat we beginnen met het tatoeëren.

Veelgestelde vragen

Zijn er tattooshops open in Amsterdam op zondag?

Ja, er zijn zeker tattooshops open in Amsterdam op zondag. Dit gaat wel op afspraak en op onze site vindt je welke.

Welke tattoo shop past bij mij?

Elke tattoo shop heeft zijn eigen specialiteiten en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het gehele portfolio en afspraak mogelijkheden kan je bij ons terug vinden. Wel zo makkelijk!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Extra informatie

Bent u op zoek naar een professionele en getalenteerde tattoo shop in Amsterdam? Op Tattoo Spot hebben onderzoek gedaan naar ervaren en bekroonde artiesten die klaar staan om u te helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van de perfecte tattoo die aan al uw wensen voldoet.

Amsterdam heeft een rijke geschiedenis op het gebied van tattoo’s en er zijn veel tattoo shops in de stad. Bij Tattoo Spot onderscheiden we ons door onze focus op kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

Onze artiesten hebben een breed scala aan expertise en specialiteiten, waaronder realistische portretten, kleurrijke illustraties en gedetailleerde mandala-ontwerpen. Of u nu een kleine en subtiele tattoo wilt of een grote en gedurfde tattoo, we hebben de vaardigheden en expertise om uw visie werkelijkheid te maken.

Bovendien zorgen we ervoor dat u zich op uw gemak voelt en dat u volledig begrijpt wat er gebeurt tijdens het tattoo-proces. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden voordat we beginnen met het tatoeëren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele tattoo shop in Amsterdam, neem dan contact met ons op bij Tattoo Spot. Onze vriendelijke en professionele artiesten staan klaar om u te helpen uw droomtattoo te realiseren.