De beste tattooshops van Breda

In Breda zijn tattoos onwijs populair en er zitten dan ook een aantal mooie tattoo shops gevestigd. Elke shop heeft weer zo zijn andere specialiteiten en wij hebben de 6 beste tattoo shops van Breda voor jullie op een rijtje gezet!

1. Tattoo shop Bunker

De tattoo shop van Breda met Vegan inkt , organische dranken en biologisch afbreekbaar plastic producten.

Specialiteiten

✔ Old skool
✔ Realisme
✔ Coloring

Tattoo-shop-breda-bunker

2. Tattoo Breda

De gezelligste tattoo shop van het bruisende Breda! Maar echt de sfeer in deze shop staat hier bekend om!!

Specialiteiten

✔ Mandala’s
✔ Handpoked
✔ Watercolor tattoo’s

Tattoo-shop-Breda

3. Tattoo lounge Breda

Ben jij op zoek naar een ervaren tatoeëerder? Bij tattoo lounge beschikken ze over een aantal ervaren tatoeëerders die al heel lang tatoeëren.

Specialiteiten

✔ 3D & Vlinders
✔ Lettering
✔ Realisme

Tattoo-shop-Breda-Lounge

4. Exclusive ink Breda

Tattoo shop Exclusive Breda is een hele moderne tattoo shop. Bij deze tattoo shop vindt je gegarandeerd de beste tatoeages!

Specialiteiten

✔ Realisme
✔ Tattoo sleeves
✔ Dotwork

Tattoo-shop-Breda-Exclusive-Ink

5. De inktfabriek

Voor een eigen ontwerp kan je het beste naar de inktfabriek uit Breda. Deze tattoo shop biedt maatwerk tatoeages aan in veel verschillende stijlen.

Specialiteiten

✔ Custom design
✔ Kleine tattoo’s
✔ Realisme

Tattoo-shop-Breda-inktfabriek

6. Chok Di Tattoo Breda

Super handig als je graag een tattoo wilt uit de tattoo stijl die uit Thailand komt. Deze shop beschikt over een tatoeëerder uit Thailand die in Bangkok het tatoeëren heeft geleerd.

Specialiteiten

✔ Maori
✔ Mandala’s
✔ Ornamental

Tattoo-shop-Breda-chok-di

Waar je op moet letten bij het zoeken van een tattoo shop in Breda

Er komen steeds meer tattoo shops in Breda. Het zijn er zoveel maar hoe weet je nu of je een goede keuze maakt? Het is heel belangrijk dat je beslist welke tattoo stijl het beste bij jou past. Artiesten zijn altijd gespecialiseerd in een bepaalde stijl. Het is dus heel belangrijk dat je dit als eerst weet en vervolgens op zoek gaat naar het ontwerp en de bijpassende tattoo shop. Breda beschikt over zoveel tattoo shops dat je een luxe hebt maar dat maakt het ook wel weer iets moeilijker filteren.

Wat moet je als eerst doen?

  1. Vind een ontwerp dat je tof vindt. Neem hier je tijd voor, je hebt een tatoeage namelijk heel je leven.
  2. Wanneer je een keuze hebt gemaakt moet je op zoek naar een tattoo shop in de buurt. Er zijn heel veel tattoos shops in Breda en zeker niet allemaal van dezelfde kwaliteit.
  3. Op ons platform krijg je een duidelijk overzicht van alle shops en wat hun specialiteiten zijn + beoordeling. Heb je een aantal voorkeuren voor tattoo shops stuur naar hen allemaal je ontwerp op en beschrijf het zo duidelijk mogelijk zodat de tattoo shop een goede prijs kan geven aan je.

Online kun je veel tatoeages van tattoo shops vinden. Het voordeel hiervan is dat je een goed beeld krijgt van de tatoeages die een artiest zet en in welke stijl de artiest gespecialiseerd is. Artiesten hebben meestal namelijk een specialist in stijl. Wanneer je een realistische tattoo wil kies je natuurlijk voor een artiest gespecialiseerd in realisme.

Zijn tattoo shops ook open op zondag in Breda?

Ja, er zijn gelukkig ook tattoo shops geopend voor iedereen die door de weeks geen tijd hebben om een tatoeage te laten zetten. Let op het aanbod van tattoo shops dat is geopend in Breda op zondag is wel een stuk lager dan voor de overige dagen. Op de pagina’s van de tattoo shop zelf op ons platform staan hun openingstijden vermeld.

Kan je ook terecht zonder afspraak?

Ja dat kan zeker! Sommige tattoo shops hebben artiesten in dienst die hier speciaal tijd voor vrijmaken. De artiest heeft dan uren beschikbaar waar aan diegene hard werkt aan een nieuw ontwerp voor een toekomstige klant maar is dan zeer flexibel en kan tijd vrijmaken voor iedereen die binnen komt lopen.

De inloop tattoo shop

Sommige tattoo shops hebben ook een speciale inloopdag. Een inloop tattoo shop is ideaal voor mensen die spontaan besluiten om een tattoo te nemen of voor mensen die gewoon niet willen wachten op een afspraak. Bij Tattoo Spot hebben we alle tattoo shops verzameld van Breda waarbij dit mogelijk is. Op die dag nemen ze geen afspraken aan maar gaat het als volgt in zijn werking wie als eerst komt wie als eerst aan de beurt is!

Zij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens het tatoeëren en dat u volledig begrijpt wat er gebeurt tijdens het proces. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden voordat we beginnen met het tatoeëren.

Veelgestelde vragen

Zijn er tattooshops open in Breda op zondag?

Ja, er zijn zeker tattooshops open in Breda op zondag. Dit gaat wel op afspraak en op onze site vindt je welke.

Welke tattoo shop past bij mij?

Elke tattoo shop heeft zijn eigen specialiteiten en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het gehele portfolio en afspraak mogelijkheden kan je bij ons terug vinden. Wel zo makkelijk!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.