Op zoek een tattoo shop uit Den Bosch die het beste bij jou past?

Wij hebben voor jullie een overzicht gemaakt van de beste tattooshops uit Den Bosch en alle specialiteiten van de shops!

1. Jimmy’s tattoo studio

Tattoo-shop-den-bosch-jimmy

2. Duke tattoo

Deze zeer gastvrije tattoo shop zit in het centrum van Den Bosch aan een vrij rustige straat. Perfect op loop afstand en altijd is er alle aandacht voor de klant.

Tattoo specialiteiten Duke

✔ Mandala
✔ Dot work
✔ Kleine tattoo

Wil jij graag een mandala of een tattoo met dotwork? Dan moet je zeker bij tattoo shop duke zijn uit Den Bosch. Daar zetten ze namelijk de strakste lijnen voor mandala’s en kleine tattoo’s. Wil je daaromheen opvulling dan kan dat altijd met het perfecte dot work van de tatoeëerders uit de shop.

 

Tattoo-shop-den-bosch-duke

3. Lucky cat tattoo

Tattoo-shop-den-bosch-lucky-cat

4. DB ink

Tattoo-shop-den-bosch-db-ink

5. Scorpio tattoo studio

Tattoo-shop-den-bosch-scorpio

6. Skinwerks tattoo

Tattoo-shop-den-bosch-skinswerk

7. Dekmantel ink

Tattoo-shop-den-bosch-dekmantel

Onze top 10 beste tattooshops van Den Bosch

Waar wij op hebben gelet bij het maken van de top 10? Onze specialist heeft alle portfolio’s bekeken van de tattoo shops uit Den Bosch + alle reviews over zijn werk. Natuurlijk heeft elke tattooshop zijn eigen tattoo stijl dus wellicht is de nr 1 helemaal niet de beste keuze voor jou als bezoeker van onze pagina. 

Welke tattoo shop in Den Bosch is open op zondag?

Weinig tattoo shops zijn nog maar open op zondag. Nou zijn er in Den Bosch wel een aantal shops die een uitzondering voor jou kunnen maken. We raden je daarom altijd aan om contact op te nemen en het gewoon te vragen.

Bij welke tattooshops kan je terecht zonder een afspraak

Ook in Den Bosch is het binnen lopen zonder afspraak mogelijk bij een aantal tattoo shops. Voornamelijk op de zaterdag is dit mogelijk bij bijvoorbeeld Duke tattoo shop. Door de weeks wordt er vaak gewerkt aan grotere afspraken en de meeste tattoo shops houden de zaterdag dus vrij voor dagjes mensen die terecht willen kunnen zonder dat ze een afspraak hoeven te maken.