De beste tattooshops van Den Bosch

In de bourgondische stad Den Bosch zijn ook een aantal mooie tattoo shops te vinden! Elke shop heeft weer zo zijn andere specialiteiten en wij hebben de 6 beste tattoo shops van ‘s-Hertogenbosch voor jullie op een rijtje gezet!

1. Jimmy’s tattoo studio

Deze tattoo shop bestaat al sinds 1977 en behoort tot één van de eerste tattooshops in Nederland. De shop van Jimmy bestaat al zo lang vrijwel iedereen in Den Bosch kent de shop!

Specialiteiten

✔ Realisme
✔ Bloemen en dieren
✔ Chicano

Tattoo-shop-5-sterren-review
Tattoo-shop-den-bosch-jimmy

2. Duke tattoo shop

De zeer gastvrije tattoo shop van Gideon zit in het centrum van Den Bosch aan een vrij rustige straat. Perfect op loop afstand en altijd is er alle aandacht voor de klant.

Specialiteiten

✔ Mandala
✔ Dot work
✔ Custom design

Tattoo-shop-5-sterren-review
Tattoo-shop-den-bosch-duke

3. Tattoo studio Lucky cat

Dé tattoo shop speciaal voor vrouwen uit Den Bosch. We hebben het dan natuurlijk over Lucky cat. Deze tattoo shop is gespecialiseerd in kleine tattoos en fine lining.

Specialiteiten

✔ Fine lining, Mini realism
✔ Mandala’s
✔ Bloemen en dieren

Tattoo-shop-5-sterren-review
Tattoo-shop-den-bosch-lucky-cat

4. DB ink

DB ink staat bekend om zijn gedetailleerde tatoeages van kwaliteit. De Eigenaar John ontwerpt deze graag zelf. De perfecte studio voor een custom tatoeage dus!

Specialiteiten DB ink

✔ Maori
✔ Black & Grey
✔ Realisme

Tattoo-shop-4-3-sterren-review
Tattoo-shop-den-bosch-db-ink

5. Scorpio tattoo studio

Ben je op zoek naar een tattoo shop die niet zit gevestigd in de binnen stad? Dan moet je bij Scorpio tattoo studio zijn. De shop zit gevestigd in de buurt de Maaspoort.

Specialiteiten

✔ Kleine tattoo’s
✔ Black work
✔ Realisme

Tattoo-shop-3-8-sterren-review
Tattoo-shop-den-bosch-scorpio

6. Skinwerks tattoo

Skinwerks tattoo shop zit midden in het centrum van Den Bosch en het is hier binnen o zo gezellig! Ontdek de kunsten van Michael en Veerle die in diverse landen al hebben getatoeëerd!

Specialiteiten

✔ Geometric
✔ Old school
✔ Colour

Tattoo-shop-3-8-sterren-review
Tattoo-shop-den-bosch-skinswerk

Waar je op moet letten bij het zoeken van een tattoo shop in Den Bosch

In Den Bosch zijn er een aantal tattoo shops te vinden. Elke shop heeft zo zijn eigen kwaliteiten en het is heel belangrijk dat je daarop let! Wil je bijvoorbeeld een kleinere tattoo iets wat met dunne lijnen moet worden gezet? Dan kan je het beste naar Lucky cat of Skinns work gaan. Michael is daar bijvoorbeeld ook heel goed in!Dus onthoud goed doe altijd eerst goed onderzoek naar de kwaliteit van het werk dat de tatoeëerders zetten en vraag vervolgens hun uurtarief op.

Beste-tattoo-shop-den-bosch

Wat moet je als eerst doen?

  1. Vind een ontwerp dat je tof vindt. Neem hier je tijd voor, je hebt een tatoeage namelijk heel je leven.
  2. Wanneer je een keuze hebt gemaakt moet je op zoek naar een tattoo shop in de buurt. Er zijn heel veel tattoos shops in Den Bosch en zeker niet allemaal van dezelfde kwaliteit.
  3. Op ons platform krijg je een duidelijk overzicht van alle shops en wat hun specialiteiten zijn + beoordeling. Heb je een aantal voorkeuren voor tattoo shops stuur naar hen allemaal je ontwerp op en beschrijf het zo duidelijk mogelijk zodat de tattoo shop een goede prijs kan geven aan je.

Online kun je veel tatoeages van tattoo shops vinden. Het voordeel hiervan is dat je een goed beeld krijgt van de tatoeages die een artiest zet en in welke stijl de artiest gespecialiseerd is. Artiesten hebben meestal namelijk een specialist in stijl. Wanneer je een realistische tattoo wil kies je natuurlijk voor een artiest gespecialiseerd in realisme.

Zijn tattoo shops ook open op zondag in Den Bosch?

Ja, er zijn gelukkig ook tattoo shops geopend voor iedereen die door de weeks geen tijd hebben om een tatoeage te laten zetten. Let op het aanbod van tattoo shops dat is geopend in Den Bosch op zondag is wel een stuk lager dan voor de overige dagen. Op de pagina’s van de tattoo shop zelf op ons platform staan hun openingstijden vermeld.

Kan je ook terecht zonder afspraak?

Ja dat kan zeker! Sommige tattoo shops hebben artiesten in dienst die hier speciaal tijd voor vrijmaken. De artiest heeft dan uren beschikbaar waar aan diegene hard werkt aan een nieuw ontwerp voor een toekomstige klant maar is dan zeer flexibel en kan tijd vrijmaken voor iedereen die binnen komt lopen.

De inloop tattoo shop

Sommige tattoo shops hebben ook een speciale inloopdag. Een inloop tattoo shop is ideaal voor mensen die spontaan besluiten om een tattoo te nemen of voor mensen die gewoon niet willen wachten op een afspraak. Bij Tattoo Spot hebben we alle tattoo shops verzameld van Den Bosch waarbij dit mogelijk is. Op die dag nemen ze geen afspraken aan maar gaat het als volgt in zijn werking wie als eerst komt wie als eerst aan de beurt is!

Zij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens het tatoeëren en dat u volledig begrijpt wat er gebeurt tijdens het proces. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden voordat we beginnen met het tatoeëren.

Veelgestelde vragen

Zijn er tattooshops open in Den Bosch op zondag?

Ja, er zijn zeker tattooshops open in Den Bosch op zondag. Dit gaat wel op afspraak en op onze site vindt je welke.

Welke tattoo shop past bij mij?

Elke tattoo shop heeft zijn eigen specialiteiten en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het gehele portfolio en afspraak mogelijkheden kan je bij ons terug vinden. Wel zo makkelijk!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.