De beste tattooshops van Den Haag

Den Haag de mooie stad vlakbij de kust beschikt over zeer goede tattoo shops. Elke shop heeft weer zo zijn andere specialiteiten en wij hebben de 7 beste tattoo shops van Den Haag voor jullie op een rijtje gezet!

1. Tattoo Frenkey tattoo the hague

Wij hebben hem gevonden voor jullie. De oudste tattoo shop van Den Haag! Bij tattoo Frenkey kan je uitgaan van een tatoeëerder met jaren aan ervaring!

Specialiteiten

✔ Oriental
✔ Maori
✔ Lettering

2. Timeless Tattoo & Piercing studio Ron

Timeless tattoo shop is een kleinere shop uit Den Haag. Door klein te blijven wilt de eigenaar alle tijd overhouden voor een perfecte service en kwaliteit te kunnen leveren!

Specialiteiten

✔ Dotwork
✔ Polynesisch
✔ Calligraphy

tattoo-shop-den-haag-timelessdenhaag

3. Tattoo shop One deep tattoo & piercing

Tattoo shop One deep ink uit Den Haag is helemaal gespecialiseerd in het zetten en ontwerpen van custom tattoo designs.

Specialiteiten

✔ Custom tattoo design
✔ Free hand
✔ Realisme

tattoo shop den haag one deep ink

4. The tattoo garden

Een van de leukste tattoo shops uit Den Haag. Bij The tattoo garden kan je terecht voor de mooiste piercings en online tattoo designs uitkiezen + prijzen zijn te zien! Lekker creatief en van deze tijd.

Specialiteiten

✔ Oldschool
✔ Piercing
✔ Dotwork

tattoo-shop-den-haag-the-tattoo-garden

5. Tattoo shop One edge

Deze tattoo shop uit Den Haag is grensverleggend en blijven streven naar het beste werk. Ook zijn er regelmatig gast artiesten aanwezig van over de hele wereld.

Specialiteiten

✔ Pacific
✔ Oriental
✔ Script

tattoo shop den haag on edge

6. Fearless tattoo

Ben jij op zoek naar een tattoo shop die wel open is op zondag? Fearless is een van de enige tattoo studio’s uit Den Haag die werken op zondag. Wel op afspraak!

Specialiteiten

✔ Oriental
✔ Custom design
✔ Zondag op afspraak

tattoo-shop-den-haag-fearless-tattoo

7. Red Hot tattoos

De tattoo shop die bekend staat om zijn privé sfeer. Bij Richard en zijn medewerkers gaat alle aandacht naar de klant. De shop heeft een surf  echte vibe hangen!

Specialiteiten

✔ Dotwork
✔ Realisme
✔ Custom design

tattoo den haag red hot tattoos

Waar je op moet letten bij het zoeken van een tattoo shop in Den Haag

Tattoo’s zijn enorm populair en worden steeds meer geaccepteerd in Nederland. Ben je van plan een tatoeage te laten zetten in Den Haag? Doe dan eerst goed onderzoek en ga niet naar de eerste en beste tattoo shop die toevallig een plekje vrij heeft voor jou! Het is namelijk heel belangrijk dat je wel de juiste artiest benaderd die de tattoo stijl zet die bij jou past en die je graag wilt.

Wat moet je als eerst doen?

  1. Vind een ontwerp dat je tof vindt. Neem hier je tijd voor, je hebt een tatoeage namelijk heel je leven.
  2. Wanneer je een keuze hebt gemaakt moet je op zoek naar een tattoo shop in de buurt. Er zijn heel veel tattoos shops in Den Haag en zeker niet allemaal van dezelfde kwaliteit.
  3. Op ons platform krijg je een duidelijk overzicht van alle shops en wat hun specialiteiten zijn + beoordeling. Heb je een aantal voorkeuren voor tattoo shops stuur naar hen allemaal je ontwerp op en beschrijf het zo duidelijk mogelijk zodat de tattoo shop een goede prijs kan geven aan je.

Online kun je veel tatoeages van tattoo shops vinden. Het voordeel hiervan is dat je een goed beeld krijgt van de tatoeages die een artiest zet en in welke stijl de artiest gespecialiseerd is. Artiesten hebben meestal namelijk een specialist in stijl. Wanneer je een realistische tattoo wil kies je natuurlijk voor een artiest gespecialiseerd in realisme.

Zijn tattoo shops ook open op zondag in Den Haag?

Ja, er zijn gelukkig ook tattoo shops geopend voor iedereen die door de weeks geen tijd hebben om een tatoeage te laten zetten. Let op het aanbod van tattoo shops dat is geopend in Den Haag op zondag is wel een stuk lager dan voor de overige dagen. Op de pagina’s van de tattoo shop zelf op ons platform staan hun openingstijden vermeld.

Kan je ook terecht zonder afspraak?

Ja dat kan zeker! Sommige tattoo shops hebben artiesten in dienst die hier speciaal tijd voor vrijmaken. De artiest heeft dan uren beschikbaar waar aan diegene hard werkt aan een nieuw ontwerp voor een toekomstige klant maar is dan zeer flexibel en kan tijd vrijmaken voor iedereen die binnen komt lopen.

De inloop tattoo shop

Sommige tattoo shops hebben ook een speciale inloopdag. Een inloop tattoo shop is ideaal voor mensen die spontaan besluiten om een tattoo te nemen of voor mensen die gewoon niet willen wachten op een afspraak. Bij Tattoo Spot hebben we alle tattoo shops verzameld van Den Haag waarbij dit mogelijk is. Op die dag nemen ze geen afspraken aan maar gaat het als volgt in zijn werking wie als eerst komt wie als eerst aan de beurt is!

Zij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens het tatoeëren en dat u volledig begrijpt wat er gebeurt tijdens het proces. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden voordat we beginnen met het tatoeëren.

Veelgestelde vragen

Zijn er tattooshops open in Den Haag op zondag?

Ja, er zijn zeker tattooshops open in Den Haag op zondag. Dit gaat wel op afspraak en op onze site vindt je welke.

Welke tattoo shop past bij mij?

Elke tattoo shop heeft zijn eigen specialiteiten en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het gehele portfolio en afspraak mogelijkheden kan je bij ons terug vinden. Wel zo makkelijk!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.