De beste tattooshops van Eindhoven

Eindhoven staat bekend als het designhoofdstad van Nederland. Natuurlijk kunnen er dan geen tattoo shops ontbreken aan deze stad die supper toffe designs ontwikkelen. Elke shop heeft weer zo zijn andere specialiteiten en wij hebben de 10 beste tattoo shops van Eindhoven voor jullie op een rijtje gezet!

1. Tattoo Joey

Tattoo Joey zal bij de meeste wel bekend zijn. Deze tattoo shop is al vaker op tv gekomen en staat bekend om zijn super realistische tatoeages.

Specialiteiten

✔ Realisme
✔ Mini realisme
✔ Lettering

Tattoo-shop-5-sterren-review
Tattoo-shop-Eindhoven-tattoo-joey-1

2. Tattoo shop Dragon

Deze tattoo shop In Eindhoven beschikt over jarenlange ervaring en alle tatoeëerders doen waar ze echt gelukkig van worden. De allerbeste tattoo’s zetten en custom designs!

Specialiteiten

✔ Dotwork
✔ Japans
✔ Maori

Tattoo-shop-5-sterren-review

3. Danny’s tattoo place

Een zeer relaxte tattoo shop uit het gezellige Eindhoven. Bij Danny staat kwaliteit en creativiteit hoog in het vaandel en dit zie je ook zeker terug in zijn ontwerpen!

Specialiteiten

✔ Lettering en black work
✔ Realisme
✔ Kleine tattoo

Tattoo-shop-4-3-sterren-review
Tattoo-shop-Eindhoven-danny

4. Blackbear ink

Woow dit is wel een van de meeste moderne tattoo shops die we zijn tegen gekomen uit Nederland! Blackbear ink plaatst zeker grensverleggende tatoeages.

Specialiteiten

✔ Fine line en dotwork
✔ Dieren
✔ Realisme

Tattoo-shop-4-3-sterren-review
Tattoo-shop-Eindhoven-blackbear

5. Pigmental Tattoo

Deze tattoo shop is zich steeds meer aan het ontwikkelen in realisme. De laatste tijd zie je steeds vaker realisme en mini realisme tatoeages voorbij komen.

Specialiteiten

✔ Realisme
✔ Color
Skulls

Tattoo-shop-3-8-sterren-review
Tattoo-shop-Eindhoven-pigmental

6. Gold tattoo studio

Deze allround tattoo shop zit gevestigd in het hartje van Eindhoven. Zij streven er altijd naar om jou met een perfecte tattoo de deur uit te laten gaan.

Specialiteiten

✔ Traditional & old school
✔ Lettering
✔ Oriental

Tattoo-shop-3-8-sterren-review
Tattoo-shop-Eindhoven-Gold

7. Tattoo Nixx

Deze tattoo shop zit gevestigd in het centrum van Woensel. Nick beschikt zelf over diverse tattoo stijlen die hij kan zetten. Hij is namelijk meerdere tattoo conventies afgegaan wereldwijd!

Specialiteiten

✔ Realisme
✔ Kleine tattoo’s
✔ Rozen

Tattoo-shop-Eindhoven-Nixxx

Waar je op moet letten bij het zoeken van een tattoo shop in Eindhoven

Er blijven maar tattooshops bijkomen en dat is niet gek. Tattoo’s zijn enorm populair en worden steeds meer geaccepteerd in Nederland. Ben je van plan een tatoeage te laten zetten in Eindhoven? Bereid je dan goed voor en verdiep je goed in welke tattoo stijl je graag wilt laten zetten.

Beste-tattoo-shop-eindhoven

Wat moet je als eerst doen?

  1. Vind een ontwerp dat je tof vindt. Neem hier je tijd voor, je hebt een tatoeage namelijk heel je leven.
  2. Wanneer je een keuze hebt gemaakt moet je op zoek naar een tattoo shop in de buurt. Er zijn heel veel tattoos shops in Eindhoven en zeker niet allemaal van dezelfde kwaliteit.
  3. Op ons platform krijg je een duidelijk overzicht van alle shops en wat hun specialiteiten zijn + beoordeling. Heb je een aantal voorkeuren voor tattoo shops stuur naar hen allemaal je ontwerp op en beschrijf het zo duidelijk mogelijk zodat de tattoo shop een goede prijs kan geven aan je.

Online kun je veel tatoeages van tattoo shops vinden. Het voordeel hiervan is dat je een goed beeld krijgt van de tatoeages die een artiest zet en in welke stijl de artiest gespecialiseerd is. Artiesten hebben meestal namelijk een specialist in stijl. Wanneer je een realistische tattoo wil kies je natuurlijk voor een artiest gespecialiseerd in realisme.

Zijn tattoo shops ook open op zondag in Eindhoven?

Ja, er zijn gelukkig ook tattoo shops geopend voor iedereen die door de weeks geen tijd hebben om een tatoeage te laten zetten. Let op het aanbod van tattoo shops dat is geopend in Eindhoven op zondag is wel een stuk lager dan voor de overige dagen. Op de pagina’s van de tattoo shop zelf op ons platform staan hun openingstijden vermeld.

Kan je ook terecht zonder afspraak?

Ja dat kan zeker! Sommige tattoo shops hebben artiesten in dienst die hier speciaal tijd voor vrijmaken. De artiest heeft dan uren beschikbaar waar aan diegene hard werkt aan een nieuw ontwerp voor een toekomstige klant maar is dan zeer flexibel en kan tijd vrijmaken voor iedereen die binnen komt lopen.

De inloop tattoo shop

Sommige tattoo shops hebben ook een speciale inloopdag. Een inloop tattoo shop is ideaal voor mensen die spontaan besluiten om een tattoo te nemen of voor mensen die gewoon niet willen wachten op een afspraak. Bij Tattoo Spot hebben we alle tattoo shops verzameld van Eindhoven waarbij dit mogelijk is. Op die dag nemen ze geen afspraken aan maar gaat het als volgt in zijn werking wie als eerst komt wie als eerst aan de beurt is!

Zij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens het tatoeëren en dat u volledig begrijpt wat er gebeurt tijdens het proces. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden voordat we beginnen met het tatoeëren.

Veelgestelde vragen

Zijn er tattooshops open in Eindhoven op zondag?

Ja, er zijn zeker tattooshops open in Eindhoven op zondag. Dit gaat wel op afspraak en op onze site vindt je welke.

Welke tattoo shop past bij mij?

Elke tattoo shop heeft zijn eigen specialiteiten en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het gehele portfolio en afspraak mogelijkheden kan je bij ons terug vinden. Wel zo makkelijk!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.