De beste tattooshops van Gent

In de mooie stad Gent zit het bomvol met tattoo shops. Elke shop heeft weer zo zijn andere specialiteiten en wij hebben de 10 beste tattoo shops van Gent voor jullie op een rijtje gezet!

1. Noir

Tattoo shop NOIR, dé creatieve tattoo- en piercing hotspot in hartje Gent. Deze shop wordt gerund door 2 vrouwelijke top artiesten namelijk Lolo en Elke.

Specialiteiten

✔ Mini realisme
✔ Realisme

Noir

2. Bodydesign

Tattoo shop Bodydesign zit gevestigd in hartje centrum en bestaat al sinds 1999.

Specialiteiten

✔ Old school
✔ Dot work
✔ Kleine tattoo

Bodydesign

3. Goons & Queens 9000 Gent

Goons en Queens zit ook gevestigd in het centrum van Gent en deze tattoo shop heeft een hele leuke Amerikaanse stijl.

Specialiteiten

✔ Porteten
✔ Realisme
✔ Chicano

Goons & Queens 9000 Gent

4. Klinik Tattoo Shop

Klinik is een tattoo shop met maar liefst 4 vrouwelijke tattoo artiesten die zijn gespecialiseerd in kleine ontwerpjes.

Specialiteiten

✔ Kleine tattoo’s
✔ Fine line
✔ Old skool

Klinik Tattoo Shop

5. Beautiful Freak Piercing

Peggy neemt echt alle tijd voor iedere tattoo.

Specialiteiten

✔ Old school
✔ Kleine tattoo’s
✔ Realisme

Beautiful Freak Piercing

Waar je op moet letten bij het zoeken van een tattoo shop in Gent

Tattoo’s zijn enorm populair en worden steeds meer geaccepteerd in België. Ben je van plan een tatoeage te laten zetten in Gent? Let dan goed op welke shop gespecialiseerd is in de tattoo stijl die bij jou past.

Beste-tattoo-shop-gent

Wat moet je als eerst doen?

  1. Vind een ontwerp dat je tof vindt. Neem hier je tijd voor, je hebt een tatoeage namelijk heel je leven.
  2. Wanneer je een keuze hebt gemaakt moet je op zoek naar een tattoo shop in de buurt. Er zijn heel veel tattoos shops in Gent en zeker niet allemaal van dezelfde kwaliteit.
  3. Op ons platform krijg je een duidelijk overzicht van alle shops en wat hun specialiteiten zijn + beoordeling. Heb je een aantal voorkeuren voor tattoo shops stuur naar hen allemaal je ontwerp op en beschrijf het zo duidelijk mogelijk zodat de tattoo shop een goede prijs kan geven aan je.

Online kun je veel tatoeages van tattoo shops vinden. Het voordeel hiervan is dat je een goed beeld krijgt van de tatoeages die een artiest zet en in welke stijl de artiest gespecialiseerd is. Artiesten hebben meestal namelijk een specialist in stijl. Wanneer je een realistische tattoo wil kies je natuurlijk voor een artiest gespecialiseerd in realisme.

Zijn tattoo shops ook open op zondag in Gent?

Ja, er zijn gelukkig ook tattoo shops geopend voor iedereen die door de weeks geen tijd hebben om een tatoeage te laten zetten. Let op het aanbod van tattoo shops dat is geopend in Gent op zondag is wel een stuk lager dan voor de overige dagen. Op de pagina’s van de tattoo shop zelf op ons platform staan hun openingstijden vermeld.

Kan je ook terecht zonder afspraak?

Ja dat kan zeker! Sommige tattoo shops hebben artiesten in dienst die hier speciaal tijd voor vrijmaken. De artiest heeft dan uren beschikbaar waar aan diegene hard werkt aan een nieuw ontwerp voor een toekomstige klant maar is dan zeer flexibel en kan tijd vrijmaken voor iedereen die binnen komt lopen.

De inloop tattoo shop

Sommige tattoo shops hebben ook een speciale inloopdag. Een inloop tattoo shop is ideaal voor mensen die spontaan besluiten om een tattoo te nemen of voor mensen die gewoon niet willen wachten op een afspraak. Bij Tattoo Spot hebben we alle tattoo shops verzameld van Gent waarbij dit mogelijk is. Op die dag nemen ze geen afspraken aan maar gaat het als volgt in zijn werking wie als eerst komt wie als eerst aan de beurt is!

Zij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens het tatoeëren en dat u volledig begrijpt wat er gebeurt tijdens het proces. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden voordat we beginnen met het tatoeëren.

Veelgestelde vragen

Zijn er tattooshops open in Gent op zondag?

Ja, er zijn zeker tattooshops open in Gent op zondag. Dit gaat wel op afspraak en op onze site vindt je welke.

Welke tattoo shop past bij mij?

Elke tattoo shop heeft zijn eigen specialiteiten en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het gehele portfolio en afspraak mogelijkheden kan je bij ons terug vinden. Wel zo makkelijk!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.