De beste tattooshops van Groningen

In de mooie stad Groningen uit het noorden zitten een aantal hele leuke tattoo shops. Elke shop heeft weer zo zijn andere specialiteiten en wij hebben de 6 beste tattoo shops van Groningen voor jullie op een rijtje gezet!

1. Tattoo shop Blitzz

Tattoo shop Blitz de tattoo shop van Groningen met al meer dan 25 jaar aan ervaring! Martin en Izzy bespreken graag hoe ze jou kunnen helpen!

Specialiteiten

✔ Dieren en realisme
✔ Kleine tattoo’s en fijne lijnen
✔ Tattoo sleeve’s

Tattoo-shop-Groningen-Blitzz

2. Tained love tattoo

Woow bij tattoo shop Tained love kan je terecht voor echt speciale tatoeages. Wel een beetje duister maar zeker zeer creatief zijn ze!

Specialiteiten

✔ Old school
✔ Realisme
✔ Kleine tattoo

Tattoo-shop-Groningen-Tainted-Love

3. Tattoo studio Willem

Tattoo shop Willem uit Groningen is de enigste tattoo shop die ook geopend is op zondag in Groningen!

Specialiteiten

✔ Traditional
✔ Dieren
✔ Blackwork

Tattoo-shop-Groningen-Willem

4. Tattoo Saunders Groningen

Tattoo shop Saunders is een bekende shop en beschikt zelfs over meerdere tattoo shops. Ze staan erom bekend dat hun persoonlijke advies heel fijn is!

Specialiteiten

✔ Blackwork
✔ Piercing
✔ Ornamental

tattoo-shop-rotterdam-inkstitution (1)

5. Tattoo shop Da tonk

Misschien wel dé gezelligste tattoo shop uit Groningen! Het is zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan Ton.

Specialiteiten

✔ Dunne en strakke lijnen
✔ Realisme
✔ Old school

Tattoo-shop-da-tonk-groningen

6. Tattoo Studio 2222

Tattoo studio 2222 staat voor kwaliteit en werken met de beste materialen. Al hun designs ontwerpen ze zelf!

Specialiteiten

✔ Maori
✔ Realisme
✔ Custom design

Tattoo-shop-Groningen-Studio-2222

Waar je op moet letten bij het zoeken van een tattoo shop in Groningen

Ook in het mooie noorden moet je goed opletten welke tattoo shop bij jou past. In Groningen zijn gelukt best veel tattoo shops die allemaal een andere tattoo stijl zetten.Doe altijd eerst goed onderzoek naar de kwaliteit van het werk dat ze zetten en vraag vervolgens hun uurtarief op.

Beste tattoo shop groningen

Wat moet je als eerst doen?

  1. Vind een ontwerp dat je tof vindt. Neem hier je tijd voor, je hebt een tatoeage namelijk heel je leven.
  2. Wanneer je een keuze hebt gemaakt moet je op zoek naar een tattoo shop in de buurt. Er zijn heel veel tattoos shops in Groningen en zeker niet allemaal van dezelfde kwaliteit.
  3. Op ons platform krijg je een duidelijk overzicht van alle shops en wat hun specialiteiten zijn + beoordeling. Heb je een aantal voorkeuren voor tattoo shops stuur naar hen allemaal je ontwerp op en beschrijf het zo duidelijk mogelijk zodat de tattoo shop een goede prijs kan geven aan je.

Online kun je veel tatoeages van tattoo shops vinden. Het voordeel hiervan is dat je een goed beeld krijgt van de tatoeages die een artiest zet en in welke stijl de artiest gespecialiseerd is. Artiesten hebben meestal namelijk een specialist in stijl. Wanneer je een realistische tattoo wil kies je natuurlijk voor een artiest gespecialiseerd in realisme.

Zijn tattoo shops ook open op zondag in Groningen?

Ja! Gelukkig hebben we 1 tattoo shop in Groningen die alle dagen is geopend. Namelijk tattoo studio Willem. Wil je graag op zondag een tatoeage laten zetten. Contact hem dan wel even van te voren want het is geen inloop dag.

Kan je ook terecht zonder afspraak?

Ja dat kan zeker! Sommige tattoo shops hebben artiesten in dienst die hier speciaal tijd voor vrijmaken. De artiest heeft dan uren beschikbaar waar aan diegene hard werkt aan een nieuw ontwerp voor een toekomstige klant maar is dan zeer flexibel en kan tijd vrijmaken voor iedereen die binnen komt lopen.

De inloop tattoo shop

Sommige tattoo shops hebben ook een speciale inloopdag. Een inloop tattoo shop is ideaal voor mensen die spontaan besluiten om een tattoo te nemen of voor mensen die gewoon niet willen wachten op een afspraak. Bij Tattoo Spot hebben we alle tattoo shops verzameld van Groningen waarbij dit mogelijk is. Op die dag nemen ze geen afspraken aan maar gaat het als volgt in zijn werking wie als eerst komt wie als eerst aan de beurt is!

Zij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens het tatoeëren en dat u volledig begrijpt wat er gebeurt tijdens het proces. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden voordat we beginnen met het tatoeëren.

Veelgestelde vragen

Zijn er tattooshops open in Groningen op zondag?

Ja, er zijn zeker tattooshops open in Groningen op zondag. Dit gaat wel op afspraak en op onze site vindt je welke.

Welke tattoo shop past bij mij?

Elke tattoo shop heeft zijn eigen specialiteiten en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het gehele portfolio en afspraak mogelijkheden kan je bij ons terug vinden. Wel zo makkelijk!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.