De beste tattooshops van Rotterdam

In de moderne stad Rotterdam zit het super vol met tattoo shops. Zo heeft elke shop heeft weer zijn andere specialiteiten en wij hebben de 10 beste tattoo shops van Rotterdam voor jullie op een rijtje gezet!

1. Tattoo shop Bob

Deze tattoo shop bestaat al sinds 1968 en behoort tot één van de eerste tattooshops in Nederland. Wellicht kent u Bob van tv of van de radio.

Specialiteiten

✔ Chicano
✔ Bloemen en dieren
✔ Realisme

tattoo-shop-rotterdam-tattoo-bob (1)

2. Walls and Skin

Wellicht kennen jullie Walls and Skin al. Deze tattoo shop heeft namelijk vestigingen door het hele land en hun artiesten zijn dan ook op meerdere plekken werkzaam!

Specialiteiten

✔ Old school
✔ Dot work
✔ Kleine tattoo

tattoo-shop-rotterdam-wall-and-skins

3. Tattoo studio Jan

Tattoo shop Jan is volledig goedgekeurd door de minister van VWS en wordt regelmatig gecontroleerd op hygiëne.

Specialiteiten

✔ Old school
✔ Realisme
✔ Bloemen en dieren

4. Inkstitution

Bij tattoo shop Inkstitution hebben ze onlangs nog de hele shop gerenoveerd. Het ziet er nu echt super mooi uit! Klasse Duncan.

Specialiteiten

✔ Blackwork
✔ Piercing
✔ Ornamental

tattoo-shop-rotterdam-inkstitution (1)

5. Tattoo Dex

Ben jij op zoek naar een fineliner tattoo of mini realism? Bij tattoo shop Dex ben je dan aan het juiste adres!

Specialiteiten

✔ Dunne en strakke lijnen
✔ Permanente make up
✔ Tattoo verwijderen

tattoo-shop-rotterdam-tattoo-dex (1)

6. Tattoo west

Tattoo studio west uit Rotterdam is open op de zondag! Een van de enige tattoo studio’s uit Rotterdam die wel werken op zondag. Uitzonderlijk op afspraak!

Specialiteiten

✔ Maori
✔ Realisme
✔ Zondag op afspraak

tattoo-shop-rotterdam-tattoo-west (2)

7. Inkfish tattoo

Inkfish is gespecialiseerd in eigen ontwerpen. Hun artiesten zijn super goed in tekenen en gaan graag in gesprek met jou als je een custom design wilt!

Specialiteiten

✔ Custom tattoo
✔ Realisme
✔ Old school

tattoo-shop-rotterdam-inkfish-tattoo (1)

8. Tattoo Dedication

Midden in het hartje centrum van Rotterdam is tattoo shop Dedication te vinden. Zij zijn gespecialiseerd in cover ups!

Specialiteiten

✔ Cover up
✔ Blackwork
✔ Schaduw werk

tattoo-shop-rotterdam-dedication

9. Blue Hawaii tattoo

Bij tattoo shop Blue Hawaii zorgen ze ervoor dat jij jezelf echt op je gemak voelt. Deze artiesten luisteren goed naar je wensen en komen met fantastisch mooie ontwerpen.

Specialiteiten

✔ Old school
✔ Traditional old school
✔ Japans

tattoo-shop-rotterdam-blue-hawaii-tattoo

10. Moose tattooshop

Tattoo shop Moose. Wellicht kennen jullie de shop nog niet maar elke tattoo artiest in Nederland en internationaal kent deze tattoo shop om het fantastische werk dat daar is geleverd.

Specialiteiten

✔ Custom werk
✔ Klantvriendelijkheid
✔ Cartoon

tattoo-shop-rotterdam-moose-tattoo

Waar je op moet letten bij het zoeken van een tattoo shop in Rotterdam?

Er komen steeds meer tattoo shops in Rotterdam. Het zijn er zoveel maar hoe weet je nu of je een goede keuze maakt? Het is heel belangrijk dat je beslist welke tattoo stijl het beste bij jou past. Artiesten zijn altijd gespecialiseerd in een bepaalde stijl. Het is dus heel belangrijk dat je dit als eerst weet en vervolgens op zoek gaat naar het ontwerp en de bijpassende tattoo shop. Rotterdam beschikt over zoveel tattoo shops dat je een luxe hebt maar dat maakt het ook wel weer iets moeilijker filteren.

Rotterdam-beste-tattoo-shops

Wat moet je als eerst doen?

  1. Vind een ontwerp dat je tof vindt. Neem hier je tijd voor, je hebt een tatoeage namelijk heel je leven.
  2. Wanneer je een keuze hebt gemaakt moet je op zoek naar een tattoo shop in de buurt. Er zijn heel veel tattoos shops in Rotterdam en zeker niet allemaal van dezelfde kwaliteit.
  3. Op ons platform krijg je een duidelijk overzicht van alle shops en wat hun specialiteiten zijn + beoordeling. Heb je een aantal voorkeuren voor tattoo shops stuur naar hen allemaal je ontwerp op en beschrijf het zo duidelijk mogelijk zodat de tattoo shop een goede prijs kan geven aan je.

Online kun je veel tatoeages van tattoo shops vinden. Het voordeel hiervan is dat je een goed beeld krijgt van de tatoeages die een artiest zet en in welke stijl de artiest gespecialiseerd is. Artiesten hebben meestal namelijk een specialist in stijl. Wanneer je een realistische tattoo wil kies je natuurlijk voor een artiest gespecialiseerd in realisme.

Zijn tattoo shops ook open op zondag in Rotterdam?

Ja, Tattoo shop West bijvoorbeeld is open op zondag. Let goed op want je moet wel een afspraak maken. Er is dus geen inloop voor deze tattoo shop op zondag.

Kan je ook terecht zonder afspraak?

Ja dat kan zeker! Sommige tattoo shops hebben artiesten in dienst die hier speciaal tijd voor vrijmaken. De artiest heeft dan uren beschikbaar waar aan diegene hard werkt aan een nieuw ontwerp voor een toekomstige klant maar is dan zeer flexibel en kan tijd vrijmaken voor iedereen die binnen komt lopen.

De inloop tattoo shop

Sommige tattoo shops hebben ook een speciale inloopdag. Een inloop tattoo shop is ideaal voor mensen die spontaan besluiten om een tattoo te nemen of voor mensen die gewoon niet willen wachten op een afspraak. Bij Tattoo Spot hebben we alle tattoo shops verzameld van Rotterdam waarbij dit mogelijk is. Op die dag nemen ze geen afspraken aan maar gaat het als volgt in zijn werking wie als eerst komt wie als eerst aan de beurt is!

Zij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt tijdens het tatoeëren en dat u volledig begrijpt wat er gebeurt tijdens het proces. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en eventuele vragen of zorgen te beantwoorden voordat we beginnen met het tatoeëren.

Veelgestelde vragen

Zijn er tattooshops open in Rotterdam op zondag?

Ja, er zijn zeker tattooshops open in Rotterdam op zondag. Dit gaat wel op afspraak en op onze site vindt je welke.

Welke tattoo shop past bij mij?

Elke tattoo shop heeft zijn eigen specialiteiten en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Het gehele portfolio en afspraak mogelijkheden kan je bij ons terug vinden. Wel zo makkelijk!

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.