Bekijk de vetste tattoo sleeve ontwerpen

Wat is nou een tattoo sleeve? Sleeve is de vertaling voor mouw. Je hoort ook wel is dat iemand zegt wow wat heb jij een toffe mouw op je arm staan. Een tattoo sleeve is een verzameling van tatoeages die samen een geheel vormen. Voor tatoeëerders is het ook supertof om aan zo’n project te beginnen. Hierin kunnen ze namelijk al hun creativiteit kwijt. Aangezien een tattoo sleeve veel tattoo uren in beslag neemt wordt er van tevoren in de meeste tattooshops eerst een tekenafspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak ga je samen met de tatoeerder zitten om het ontwerp van de sleeve in te vullen.

Foto tatoeage: Kit_tattoo

Foto tatoeage: Kit_tattoo

Tattoo-sleeve-leonardo-di-capria-kind

Foto tatoeage: Kit_tattoo

Tattoo sleeve men

Vaak zie je dat mannen een ander soort stijl tattoo sleeve aanhouden dan vrouwen. Bij mannen zie je vaak de volgende tattoo sleeve stijlen voorbij komen: Maori, Realistisch, Black & Grey en Japans. Op onze website kan je alvast op zoek naar een aantal tatoeages. Hiermee kan je dan naar de tattooshop en dan kan je samen gaan zitten om de positie van alle tatoeages te bepalen en welk soort opvulling er wordt gebruikt. Vroeger zag je nog heel vaak dat als soort opvulling wolken werd gebruikt. Dit was ook heel populair onder de voetballers. Denk bijvoorbeeld aan David Becham en Memphis Depay.

Hoe kies ik mijn tattoo sleeve design?

Niemand wilt natuurlijk dezelfde tatoeage. Een tatoeage is best persoonlijk en kan ook zeker iets zeggen over hoe jij als persoon in elkaar zit. Welke tattoo stijl past nou bij jou? Dit is het eerste punt waar je achter moet komen voordat je een sleeve met tatoeages laat tatoeëren. Wanneer je achter je tattoo stijl bent gekomen kan je op zoek naar de ontwerpen. Dit alles vergt natuurlijk best wat voorbereid werk. Maar wanneer je de tattoo sleeve laat tatoeëren kan hij er ook niet meer vanaf.

Tattoo sleeve ideas

Ideeën op doen voor je tattoo sleeve kan je niet alleen op ons platform. Maar op Pinterest en Instagram staat natuurlijk ook veel. Op ons platform zie je wel gemakkelijk door wie alle ontwerpen zijn getatoeëerd en kan je ook meteen in contact komen met de tatoeëerder die past bij jou stijl

Tattoo-sleeve-neptunes

Foto tatoeage: Kit_tattoo

Tattoo-sleeve-romeinse-krijger

Foto tatoeage: Kit_tattoo

Tattoo sleeve leg

De meeste mensen die denken aan een tattoo sleeve denken dan natuurlijk aan tatoeages die op het arm zijn geplaatst. Dat hoeft dus niet zo te zijn. Je hebt ook nog de tattoo sleeve leg! Dit is een sleeve maar dan op het been getatoeëerd.

Tattoo sleeve half

Sommige mensen kiezen er ook voor om maar een gedeelte van het arm of been te laten tatoeëren. De half tattoo sleeve kan namelijk ook heel vet zijn en deze valt ook een stuk gemakkelijker te verbergen wanneer je bijvoorbeeld een korte broek of een blouse aan hebt. Dan hoeft de tattoo sleeve half niet altijd zichtbaar te zijn.

hoe lang duurt een sleeve tattoo?

Gemiddeld duurt een sleeve tussen de 15 en 20 uur tatoeëren. Afhankelijk van welke tattoo stijl je zet en de moeilijkheidsgraad van het design.

Hoeveel kost een tattoo sleeve?

Deze kosten variëren natuurlijk per tattooshops maar wanneer je uitgaat van een €2000 tot €3000 euro zit je goed.

Hoe begin je aan een tattoo sleeve?

Zoek van te voren eerst op welke tattoo stijl jou bevalt en ga daarnaar naar jou tatoeerder zodat jullie een tekenafspraak kunnen inplannen.