Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete tattoo sleeves!

Jij wilt graag een sleeve laten tatoeëren! tattoo sleeves zijn echt razend populair. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een sleeve tattoo zijn namelijk oneindig.

Voor mannen

Vaak zie je dat mannen een ander soort stijl tattoo sleeve aanhouden dan vrouwen. Bij mannen zie je vaak de volgende tattoo sleeve stijlen voorbij komen: Maori, Realistisch, Black & Grey en Japans.

Tattoo-sleeve-leonardo-di-capria-kind

Voor vrouwen

Vrouwen kiezen dan weer een hele andere stijl. Daar zie je vaak dotwork voorbij komen en bloemstukken met bijvoorbeeld goden of christelijke tattoo’s. Mandala’s zijn ook razend populair bij vrouwen tattoo sleeves.

Een sleeve op je been

De meeste mensen die denken aan een tattoo sleeve denken dan natuurlijk aan tatoeages die op het arm zijn geplaatst. Dat hoeft dus niet zo te zijn. Je hebt ook nog de tattoo sleeve leg! Dit is een sleeve maar dan op het been getatoeëerd.

Tattoo-sleeve-romeinse-krijger

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

 • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

 • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Hoe kies ik mijn tattoo sleeve?

Niemand wilt natuurlijk dezelfde tatoeage. Een tatoeage is best persoonlijk en kan ook zeker iets zeggen over hoe jij als persoon in elkaar zit. Welke tattoo stijl past nou bij jou? Dit is het eerste punt waar je achter moet komen voordat je een sleeve met tatoeages laat tatoeëren. Wanneer je achter je tattoo stijl bent gekomen kan je op zoek naar de ontwerpen. Dit alles vergt natuurlijk best wat voorbereid werk. Maar wanneer je de tattoo sleeve laat tatoeëren kan hij er ook niet meer vanaf!

Betekenis tattoo

Wat kost een tattoo sleeve?

Als eerst moet je rekening houden met de moeilijkheidsgraad van de sleeve. Je kan van te voren een vaste prijs afspreken maar ook gewoon een uur tarief aanhouden. Gemiddeld duurt een tattoo sleeve zo’n 10-15 uur en zijn de kosten rond de €2000 tot €3000 euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoe lang duurt een sleeve tattoo?

Gemiddeld duurt een sleeve tussen de 15 en 20 uur tatoeëren. Afhankelijk van welke tattoo stijl je zet en de moeilijkheidsgraad van het design.

Hoeveel kost een tattoo sleeve?

Deze kosten variëren natuurlijk per tattooshops maar wanneer je uitgaat van een €2000 tot €3000 euro zit je goed.

Hoe begin je aan een tattoo sleeve?

Zoek van te voren eerst op welke tattoo stijl jou bevalt en ga daarnaar naar jou tatoeerder zodat jullie een tekenafspraak kunnen inplannen.

10 voordelen voor het nemen van een tattoo sleeve

 1. Creatieve uitlaatklep: Een tattoo sleeve biedt een groot canvas om creatieve en persoonlijke kunstwerken te creëren die je persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.
 2. Unieke uitstraling: Een tattoo sleeve kan je een unieke uitstraling geven en je helpen om je te onderscheiden van anderen.
 3. Vorm van zelfexpressie: Het hebben van een tattoo sleeve kan een vorm van zelfexpressie zijn en kan helpen om je persoonlijke verhaal te vertellen.
 4. Culturele verbinding: Een tattoo sleeve kan worden gebruikt om je verbondenheid met een bepaalde cultuur of erfgoed te tonen.
 5. Bedekken van littekens of ongewenste tatoeages: Als je littekens hebt of een oude tatoeage die je niet langer mooi vindt, kan een tattoo sleeve helpen om deze te bedekken.
 6. Verminderen van stress: Het krijgen van een tattoo kan een vorm van zelfzorg zijn en kan helpen om stress te verminderen.
 7. Permanent statement: Een tattoo sleeve is een permanent statement dat je voor altijd bij je draagt en kan een bron van trots zijn.
 8. Gespreksstarter: Een tattoo sleeve kan een gespreksstarter zijn en kan helpen om verbinding te maken met anderen.
 9. Gevoel van gemeenschap: Het hebben van een tattoo sleeve kan je een gevoel van gemeenschap geven met andere tattoo-liefhebbers en kunstenaars.
 10. Herinnering aan belangrijke momenten: Een tattoo sleeve kan worden gebruikt om belangrijke momenten in je leven te herinneren, zoals een overwinning, een verlies of een mijlpaal.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een tattoo sleeve

Wat is nou een tattoo sleeve? Sleeve is de vertaling voor mouw. Je hoort ook wel is dat iemand zegt wow wat heb jij een toffe mouw op je arm staan. Een tattoo sleeve is een verzameling van tatoeages die samen een geheel vormen. Voor tatoeëerders is het ook supertof om aan zo’n project te beginnen. Hierin kunnen ze namelijk al hun creativiteit kwijt. Aangezien een tattoo sleeve veel tattoo uren in beslag neemt wordt er van tevoren in de meeste tattooshops eerst een tekenafspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak ga je samen met de tatoeerder zitten om het ontwerp van de sleeve in te vullen.

Een tattoo sleeve voor men

Op onze website kan je alvast op zoek naar een aantal tatoeages. Hiermee kan je dan naar de tattooshop en dan kan je samen gaan zitten om de positie van alle tatoeages te bepalen en welk soort opvulling er wordt gebruikt. Vroeger zag je nog heel vaak dat als soort opvulling wolken werd gebruikt. Dit was ook heel populair onder de voetballers. Denk bijvoorbeeld aan David Becham en Memphis Depay.

Tattoo sleeve ideas

Ideeën op doen voor je tattoo sleeve kan je niet alleen op ons platform. Maar op Pinterest en Instagram staat natuurlijk ook veel. Op ons platform zie je wel gemakkelijk door wie alle ontwerpen zijn getatoeëerd en kan je ook meteen in contact komen met de tatoeëerder die past bij jou stijl

Tattoo sleeve half

Sommige mensen kiezen er ook voor om maar een gedeelte van het arm of been te laten tatoeëren. De half tattoo sleeve kan namelijk ook heel vet zijn en deze valt ook een stuk gemakkelijker te verbergen wanneer je bijvoorbeeld een korte broek of een blouse aan hebt. Dan hoeft de tattoo sleeve half niet altijd zichtbaar te zijn.