Tattoo-ontwerp-design

Ontwerp

Ontdek welk design en op welke plek de tatoeage het beste bij jou past!

Tatoo-betekenis

Betekenis

Alle informatie over de betekenis van  jouw volgende tatoeage

Tattoo-prijs

Kosten

Een indicatie van de kosten van jouw nieuwe tatoeage

Zie hier onze favoriete vrouwen tattoo sleeves!

Jij wilt graag een vrouwelijke sleeve laten tatoeëren! Tattoo sleeves zijn echt razend populair. Hierover willen wij jullie graag meer vertellen! De mogelijkheden van een sleeve tattoo zijn namelijk oneindig.

Bloemen

Bij veel vrouwen zie je in hun tattoo sleeve bloemen verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan rozen, lotusbloem of lelies. Veel vrouwen hebben ook een sleeve met dotwork en lotusbloemen en de boeddhistische god Ganesha.

Vrouw-tattoo-sleeve-bloemen-onderarm

De onderarm mandala

Nu we toch een beetje in de rozen en goden stijl blijven. Veel vrouwen nemen ook alleen een onderarm sleeve en vullen deze bijvoorbeeld op met mandala’s. Dus lotusbloemen, mandala’s en dotwork kan ook heel mooi staan op je onderarm als halve sleeve.

Vrouw-tattoo-sleeve-mandala

Rozen

Wil je graag je tattoo sleeve opvullen met rozen. Dat is zeker een goed idee maar wat zet je er nog meer bij? Mandala’s zijn natuurlijk populair maar ook een zwaluw of een kompas.

Vrouw-been-tattoo-sleeve

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Ideeën voor een vrouwen tattoo sleeve

Ideeën opdoen voor je tattoo sleeve kan natuurlijk moeilijk zijn want vrouwen laten toch andere stukken/ideeën tatoeëren als mannen. Wij hebben uitgezocht voor jullie welke ideeen je kan opnemen voor je sleeve. Denk bijvoorbeeld aan: buddha, christelijke tattoo, disney tattoo, hartjes, medusa tattoo, de unalome lotus of bijvoorbeeld een vlinder tatoeage.

Betekenis tattoo

Wat kost een tattoo sleeve?

Als eerst moet je rekening houden met de moeilijkheidsgraad van de sleeve. Je kan van te voren een vaste prijs afspreken maar ook gewoon een uur tarief aanhouden. Gemiddeld duurt een tattoo sleeve zo’n 10-15 uur en zijn de kosten rond de €2000 tot €3000 euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

hoe lang duurt een sleeve tattoo?

Gemiddeld duurt een sleeve tussen de 15 en 20 uur tatoeëren. Afhankelijk van welke tattoo stijl je zet en de moeilijkheidsgraad van het design.

Hoeveel kost een tattoo sleeve?

Deze kosten variëren natuurlijk per tattooshops maar wanneer je uitgaat van een €2000 tot €3000 euro zit je goed.

Hoe begin je aan een tattoo sleeve?

Zoek van te voren eerst op welke tattoo stijl jou bevalt en ga daarnaar naar jou tatoeerder zodat jullie een tekenafspraak kunnen inplannen.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over het zetten van een tattoo sleeve

Wat is nou een tattoo sleeve? Sleeve is de vertaling voor mouw. Je hoort ook wel is dat iemand zegt wow wat heb jij een toffe mouw op je arm staan. Een tattoo sleeve is een verzameling van tatoeages die samen een geheel vormen. Voor tatoeëerders is het ook supertof om aan zo’n project te beginnen. Hierin kunnen ze namelijk al hun creativiteit kwijt. Aangezien een tattoo sleeve veel tattoo uren in beslag neemt wordt er van tevoren in de meeste tattooshops eerst een tekenafspraak gemaakt. Tijdens deze afspraak ga je samen met de tatoeerder zitten om het ontwerp van de sleeve in te vullen.

De been sleeve bij vrouwen

Iets wat je bij vrouwen duidelijk meer ziet dan bij mannen de been tattoo sleeve! Vaak wordt de been sleeve opgevuld met mooie bloemen en mandala’s.