Verdovend

Ontdek welke tattoo zalf het best verdoofd

Aftercare

5 nazorg tips zodat jouw tattoo mooi geneest

Tattoo-zalf-prijzen

Kosten

Een indicatie van de kosten voor jouw nieuwe tattoo zalf

Zie hier onze favoriete tattoo zalf producten!

Jij wilt graag dat jouw nieuwe tattoo het beste geneest! Bepanthen is een hele populaire zalf. Maar is het ook de beste tattoo zalf voor jouw tatoeage? De mogelijkheden van een geneesmiddel zijn namelijk oneindig en wij gaan jou daarbij helpen! Je tattoo goed verzorgen is zeer belangrijk!

Vegan tattoo zalf

Het is belangrijk dat jouw huid zo natuurlijk mogelijk geneest. Daarom raadden wij altijd vegan tattoo zalven aan. Deze tattoo zalf is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en zorgt er voor dat jouw tatoeage zo natuurlijk mogelijk geneest. De zalf bevat uiteraard geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

balm-tattoo-vegan-aftercare-tattoo-nazorg

Het verdovende effect van een goede zalf

Wanneer je gebruik maakt van een goede tattoo zalf dan zorgt deze ervoor dat de huid zo rustig mogelijk is. De verdoving die zit verwerkt in de zalf zorgt ervoor dat de pijn verlicht en werkt na circa 45 tot 60 minuten. Wikkel er dan ook een stuk folie omheen zodat het goed kan inwerken.

Het verschil tussen tattoo zalf en balm

Het is exact hetzelfde het woord tattoo balm gebruiken ze meer in de tattoo wereld en zie je ook vaak terug komen op potjes tattoo zalf die te verkrijgen zijn in de tattoo shops. Echter is het aanbod hier zo groot in. Je kan moeilijk onderscheiden welke écht goed werken en welke niet!

Tattoo-balm-zalf-shop

Het grootste tattoo platform van Nederland

Tattoo Spot is hier voor iedereen die meer informatie nodig heeft over een tatoeage. Wij geven jou de tofste voorbeelden, de betekenis en een kosten indicatie van jouw toekomstige tattoo!

  • Onafhankelijk platform uitsluitend voor het beste advies

  • Wij adviseren op Tattoo Spot enkel gelicenseerde tattooshops

Ontvang onze top 5 tattoo tips!

Wat zit er in tattoo zalf?

Een goede tattoo zalf zit bomvol met vitamines die het herstel van je wond versnellen. We hebben het dan over vitamines a en d. Deze zorgen voor de verzorging van de huid en bevordert de genezing. Ook is het belangrijk dat er natuurlijke producten in je zalf zitten van USP-kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de look van je tatoeage de hoogste kwaliteit krijgt.

Betekenis tattoo

Wat kost een potje zalf?

Dit is geheel afhankelijk van de inhoud. Neem je bijvoorbeeld een kleine tattoo dan heb je genoeg aan een potje tattoo zalf van 5 gram en die kosten liggen rond de 5 tot 7 euro. Maar ga je voor een groter stuk dan heb je een normaal potje van zon 150 gram nodig. Je moet de tattoo natuurlijk meerdere keren per dag insmeren en deze potjes kosten zo’n €15,- euro.

Tattoo prijs kosten
Makkelijke website om te kijken welke tattoo bij mij paste en daarna meteen een afspraak gemaakt met een tattoo shop hier in de buurt!
Marin de Rooij
Marin de Rooij
18:40 01 Oct 21
Bij Tattoo Spot een super handige tattoo zalf verpakking gekocht om mee te nemen! Echt een aanrader.
Nath Sam
Nath Sam
07:59 17 Sep 21
Erg te spreken over Tattoo Spot! Was opzoek naar een tattoo van een topsporter en heb op dit platform verschillende alternatieven kunnnen vinden. Op basis daarvan is mijn keuze gevallen op een tattoo van Memphis Depay en ben er super blij mee!read more
Tim Luurs
Tim Luurs
17:09 01 May 21
Ik kwam op de website van Tattoo Spot terecht en voor mij was het de perfecte inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoos. Je ziet heel makkelijk alle voorbeelden en hebt meteen meer duidelijkheid over alle mogelijkheden voor je tatoeage.read more
Rob de Kruijf
Rob de Kruijf
10:17 01 May 21
Ik was al een lange tijd op zoek naar een tattoo ontwerp, bij tattoo spot heb ik dit snel kunnen vinden!
Nina Swaans
Nina Swaans
09:11 01 May 21
Sinds 2018 gebruik ik Tattoo Spot als inspiratiebron voor al mijn toekomstige tattoo's. Super handig want je krijgt meteen te zien de kosten, betekenis en een hoop voorbeelden.read more
Kay van den Bogaert
Kay van den Bogaert
19:00 28 Apr 21
Veel en zeker ook de juiste kennis over tattoo ontwerpen en de mogelijkheden! Ook echt het eerste tattoo platform dat met de tijd mee gaat!
Rodi de Haas
Rodi de Haas
17:27 22 Apr 21
Ik heb een lange tijd getwijfeld over het ontwerp voor mijn tattoo. Bij Tattoo Spot heb ik de inspiratie gevonden die ik nodig had. Wil je een tattoo dan is dit de plek om te beginnen!read more
Jasper Wetzer
Jasper Wetzer
18:25 22 Apr 21
Handige informatie voor het nemen van een tattoo!
jacqueline holleman
jacqueline holleman
07:28 30 Apr 21

Veelgestelde vragen

Welke tattoo zalf moet je gebruiken?

Wij raadden aan om zalf te gebruiken waar de vitamines a en d zitten verwerkt!

Is bepanthen een goede tattoo zalf

In Nederland is dit een van de bekendste merken. Echter zijn ze in het buitenland zoals Amerika totaal niet te spreken over de ingrediënten die beplanten gebruikt. Er zijn tegenwoordig veel betere tattoo zalf producten te verkrijgen.

hoelang moet je smeren?

Gemiddeld 3 weken.

Ben je er klaar voor om een afspraak te maken?

Wij zijn voor jullie hard op zoek geweest naar de beste tattooshops. Hierbij hebben wij gelet op de beste ontwerpen, de prijs kwaliteit verhouding en de klantvriendelijk- en veiligheid.

Ja, ik ben er klaar voor!

Extra informatie over alle soorten tattoo zalf

De bekendere tattoo zalf after care verkopers: Bepanthen, Kruidvat en trekpleister

Tegenwoordig kan je vrijwel overal aan tattoo zalf komen. Het vele aanbod maakt de keuze voor jou als consument natuurlijk alleen maar moeilijker. Want ja het gaat natuurlijk om een open wond en je wilt dat jou tatoeage zo mooi mogelijk geneest. Het bekendste tattoo zalf merk is Bepanthen en ze hebben ook een zalf uitgebracht speciaal voor tatoeages. Ook verkopen de Kruidvat en de Trekpleister deze zalf

Bepanthen wel of niet goed?

Wij zijn op onderzoek gegaan voor jullie en zijn er achter gekomen dat veel tatoeëerders en tattooshops uit Amerika totaal niet te spreken zijn over Bepanthen. Er zijn veel betere soorten tattoo zalf te verkrijgen met natuurlijke producten voor een mooi herstel van jou tattoo. Denk dus 2 keer na of jij voor de gemakkelijke keuze gaat door een tattoo zalf zoals Bepanthen te kopen bij een drogist zoals de Trekpleister of de Kruidvat.

Betere alternatieven hebben wij voor jullie op deze pagina vermeld!

Wat zijn emla en xylocaine tattoo zalf?

De Emma en xylocaine zalf zal waarschijnlijk niet bekend zijn voor jou. Deze soorten zalf kan je op recept krijgen bij een huisarts. Maar waarom zou je nou precies deze medische/verdovende zalf willen hebben?

Xylocaine zalf werking

De xylocaine zalf zorgt ervoor dat je huid verdooft en daardoor valt ook meteen de irritatie weg. Omdat de huid nu een stuk rustiger is zal het de pijn verlichten en jeuk wegnemen.

Emla zalf werking

Wederom hebben we het hier over een verdovende zalf. Deze medische zalf verdooft de huid en wordt ook voorgeschreven door artsen bij medische ingrepen of bij wondverzorging. Deze zalf zorgt dus zeker voor een verdovende huid en zal je goed helpen tegen de pijn na het tatoeëren .

Op recept van de huisarts

Bovenstaande zalven zijn niet zomaar te verkrijgen. Deze moet je aanvragen bij je huisarts met een recept.

Tattoo balm van de tattoo shop

Het makkelijkste is natuurlijk om je after care tattoo balm te kopen bij een tattoo shop na de tattoo sessie. Echter zijn er tegenwoordig zoveel tattoo balm producten op de markt. Het is ook voor de shop moeilijk om bij te houden wat het verschil is tussen al deze producten en of de kwaliteit wel goed is.

Werkt de zalf ook tegen pijn?

Een verdovende tattoo zalf werkt zeker ook tegen de pijn. Het ontspant namelijk de huid en zorgt ervoor dat deze rustig is en er weinig last is van jeuk of irritatie. De pijn zal geleidelijk afnemen en in de loop van de dagen zal de huid netjes herstellen.

Verdovend

Het process dat je huid gaat verdoven werkt niet direct! Dit kan 30-45 minuten duren. Afhankelijk van welke zalf je gebruikt natuurlijk. Ook is het slim om de zalf af te dekken

Piercings

Voor piercings kan je de zalf ook gebruiken. Dit zal hetzelfde effect hebben als op een tatoeage. Aangezien de wond veel kleiner is moet je oppassen dat je niet te veel gaat smeren.

Tattoo zalf reviews

Wij hebben een aantal reviews voor jullie verzameld over onze tattoo zalven:

Genezing van de tattoo gaat echt sneller

Ik heb samen met mijn vrouw een tattoo laten zetten en we hebben de zalf dus gedeeld. Het is niet onze eerst tatoeage maar we merkten wel meteen dat een tattoo zalf echt zoveel relaxter is voor je huid. Hij zwelt niet meer zoveel op en het rode van je huid verdwijnt veel sneller.

Beetje jammer van de vlekken

De tattoo zalf werkt super goed. Echter blijft het vet wel aan je kleren plakken wat minder is. Ik weet wel dat het daar niet om gaat maar toch is het jammer. Voortaan de zalf zelf ook afdekken dus!

Een echte aanrader

Ik zelf heb al vrij snel een geïrriteerde huid. Echt klote en met tatoeëren al helemaal!! Maar een after care product werkt zo goed. Na dat mijn tatoeage was geheeld ben ik het gewoon door blijven smeren want ja. Ik had nog genoeg in het potje zitten haha.