Tijdelijke tattoo kopen? Blijft 2 weken zitten!

  • Ideaal voor een feestje
  • GRATIS verzending
  • 30 dagen gratis retourneren
Prijzen

nr.1 tattoo platform van Nederland 2021

Meer tijdelijke tattoo’s kunt u vinden op www.tattoo-tijdelijk.nl 

Tijdelijke tattoo die 3 maanden blijft zitten

Professionele tijdelijke tattoos die 3 maanden blijven zitten zijn de oplossing voor degene die nog twijfelt of het design wel bij hem/haar past! Wij raden je aan om meerdere tijdelijke tattoos aan te schaffen zodat je het ook echt kunt vergelijken. Staat een roos nou beter of toch die mooie vlinder voor op je pols? De tijdelijke tatoeage is de trend van 2022 en er gaan nog heel veel nieuwe designs uitkomen het komende jaar!

Nep tattoo verwijderen?

Ben je toch niet tevreden met de nep tattoo dan kun je hem uiteraard verwijderen. Maar hoe gaat dat nou als de nep tattoo waterbestendig is? Nou verwijderen met water gaat dus niet lukken maar met make-up remover gaat dat wel lukken!

Plak tattoo kopen als tussenstap voor je echte tattoo

De plak tattoo is echt de perfecte uitvinding voor iedereen die nog twijfelt over zijn toekomstige tattoo. Een tatoeage is natuurlijk permanent en als je van tevoren kan testen hoe het jou staat is dat zeker verstandig!

Tijdelijke tattoo = de oplossing!

Met de tijdelijke tattoos kan je kijken welke designs passen voor bijvoorbeeld jouw tattoo sleeve. Ook kan je het design dat je graag wilt meerdere keren bestellen om te kijken of de tattoo nou beter op je pols of bijvoorbeeld je enkel past?

Professionele nep tattoo van een roos

Tegenwoordig kan je het eigenlijk geen plak plaatjes meer noemen want het resultaat ziet er zeer professioneel uit. Een van onze hardlopers zijn de tijdelijke roos tattoos. De roos is sowieso al een hele populaire tatoeage. Ben je benieuwd hoe een echte roos tattoo bij jou staat? Check dan eerst hoe een neppe tijdelijke roos tattoo staat.

Beste nep tattoo van een vlinder

Wil je graag iets toevoegen aan de roos tattoo? Dan kan je gaan voor de beste neppe vlinder tatoeages. De vlinder wordt vaak gecombineerd met de roos en onze tijdelijke tattoos zijn de beste mogelijkheid om het beeld te testen.